bin.jpg

Reilu kaksiviikkoinen vieroitusta tietokoneista on nyt takana. Sen verran piti kuitenkin pysyä kartalla että puhelimella tarkistin sähköpostit ja uutiset. Tietokoneisiin en koskenut :)

Sen verran uuvuttavaa oli reissata kaksi viikkoa, että ihan mukava oli tulla kotiin. Tuli kyllä nähtyä monta paikkaa, ja kastauduttua useammassa lammikossa kuin enää jaksaa muistaa. Pääsääntöisesti sellaisilla paikkakunnilla joilla oli tuttuja/kavereita, joilta saattoi kysellä yösijaa yhdeksi tai kahdeksi yöksi. Eräälle mökille juututtiin useammaksi päiväksi, mutta ei ilmaiseksi: tehtiin pieniä korjaustöitä, kokattiin (ja käytiin kaupassa hakemassa ainekset) jne. Muutamana yönä yövyttiin hotellissakin kun teltta olisi ollut liian kylmä.

Eilisltana saavuin kotiin ja olihan tuolla oven takana melkoinen läjä postia ja mainoksia. Aamuyöllä alkoi vesisade, merkiksi siitä että lomailu on tällä erää ohi? Hyvä kun yöksi viilenee niin saa nukuttua paremmin. Aamulla alkoi arkinen aherrus. Oli taas nettisivujen päivityksiä, esitteitä ja olisipa ollut eräs kirjakin tyrkyllä. Tosin nyt kun painotalotkin lähtevät kesälomille, niin ei toivotussa aikataulussa sitä ole mahdollista tehdä ja painaa. Laitoin kuitenkin tarjouksen ja tiedon että heinäkuun loppu on melkein utopiaa. Vastasi kiittäen tarjouksesta, ja kertoi että saattaa olla yksi paikka jossa homma onnistuisi. Katsellaan kuinkahan mahtaa käydä.

Hieman on vielä lomaväsymystä, pari iltaa mennee varmaankin aikaisen nukkumaan menon merkeissä, niin että päästään taas normaaliin rytmiin. On kuitenkin Tampereen matka suunnitteilla loppukesälle, mutta se onkin sitten ihan hotelliloma. ■