mkar.jpg

TAPAAN käydä viihdyttämässä itseäni lueskelemalla Suomi24:n foorumeiden antia. Suosikkini ovat Verkostomarkkinointi ja Tietotekniikka.

VERKOSTOMARKKINOINTI-palstalla olen monet hyvät naurut saanut niiden hörhöjen, jotka ovat milloin mihinkin kusetukseen hurahtaneet, jutuista. Siellä on käyty jos jonknlaista keskustelua Movesta hienoinen 3D-kuppapaikkoineen (kuten eräs Movettaja kirjoitti). Olihan tämäkin S2E (Shop2Earn) -viritys melkoinen "kauppapaikka". Moven edustajat lisäilivät "kauppapaikkaan" yrityksiä, jotka eivät olleet Moven kanssa missään tekemisissä, eivätkä halunneetkaan olla. Ja kyllä oli melkoisia selityksiä Movea koskien: milloin varasto oli siellä, milloin tuolla - se oli varsin liikkuvaa mallia, kamerassa jolla oli otettu "kuvia" varastosta, oli mukamas palautunut päivyri tehdasasetuksiin, josta syystä kuvien päivämäärä oli mitä sattuu. Piti tulla maksukorttia, ja Helsingissä pidettiin torikokous liisattuine autoineen, mutta eipä tuntunut porukka oikein kiinnostuvan. Nythän entinen Move taitaa pyörittää Zinzino-kahvikauppaa. Ylihinnoiteltuja keittimiä ja kahvia pakko-ostoksina. Ja varmaan kerran viikossa oltiin nostamassa syytettä yrityksen kunnianloukkauksesta (yrityksellä nyt ei ole kunniaa mitä loukata) tai liiketoiminnan haittaamisesta. Kävi vain niin että virityksen vetäjät olivat itse vastaamassa leivättömän pöydän ääressä.

MYÖS Noni-kauppias siellä pyöri hyvinkin aktiivisesti. Ja millaisia satuja hän kertoikaan! Jopa leikkauksia oli tehty ilman nukuttamista/puuduttamista, kun potilas oli juonut Nonia. Ja hyvä ettei heti leikkauksen jälkeen lavatansseihin lähtenyt! Tämä ihmejuoma paransi kaiken mahdollisen ja mahdottoman, muutti mustan valkoiseksi ja Saharan vehreäksi keitaaksi. Välillä oli niin ufoja juttuja että piti hetki miettiä onko kyseessä vain todella pitkälle viety pila. Mutta ei, sielläpä oli verkon kauppapaikalla samat tarinat luettavissa. Parasta oli tämän Noni-kauppiaan kirjoitus, jossa hän kertoi pitävänsä Noniin kastettua tamponia peräsuolessaan. Olipa sitten tamponi pepussa tai vaikka korvakäytävässä, ei taikajuoma ainakaan kauppiaan itsensä kohdalla toiminut. Noutaja kävi hakemassa. 

Tahitian noni on 100% luonnon mehu, jossa on 153 ravintoainetta. Se normalisoi kehon toimintoja, vahvistaa immuunijärjestelmää ja vaikuttaa lihaskuitujen laatuun, jolloin palautuminen nopeutuu. noni vaikuttaa solutasolla ja vahvistaa siten solujen toimintaa -> parempi imeytyminen ja solun puhdistus eli ravinnonotto solussa paranee. oma kehohan korjaa 80% vikoja, joten siksi solujen kunto on tärkeä.

Ja jos haluaa lisää huuhaa-tietoa, niin vaikka tuonne: http://www.inoni.org/tutkimus/tieteellisia-vinkkeja-nonista?lang=fi

VÄHÄN aikaa siellä muutama onneton yritti markkinoida pillereitä, joilla auton moottorista saataisiin enemmän tehoja irti. Samoin vakuutuksia, joissa jo 20 euron sijoituksella tulevaisuudessa olisi rahaa tullut ikkunoista ja ovista, kuin myös sijoittamista kultaan. Nämä viritykset kuihtuivat kohtuullisen nopeasti. Oma lukunsa oli WinCapita, jossa Kulta-Hannun ohjelmoima robotti "teki valuuttakauppoja" ja todisteena oli WinAmpin skin, johon oli lisätty hiukan animaatiota. Melkoisen pitkään saikin tuo viritys pyöriä, ennen kuin lain hidas käsi tavoitti Hannun ruotsalaisesta mökistä ja toi vastaamaan oikeuteen. Yksi entinen työkaverikin oli siihen rahojaan laittanut, ja alkoi olla melkoisen hiljaista poikaa kun ensimmäiset kutsut käräjäsaliin tulivat. Työpaikalla oli "hienotunteisuussyistä" sovittu, ettei keskustella WinCapitasta.

ONECOIN, joka on ihan puhdas kusetus, on nyt ollut pinnalla viimeisimpänä. Alkaa vaan tuntua siltä, että tuohon "virtuaalivaluuttaan" rahojaan sijoittaneet ja "koulutusta ostaneet" (netistä kopioituja PDF-tiedostoja) saavat alkaa vilkuttamaan hyvästiksi rahoilleen. Huvittavinta koko jutussa on se, että mitään ei noilla Coineilla ole pystynyt ostamaan/maksamaan, ei edes firman omissa tilaisuuksissa. Ongelmia viritykselle tuottaa myös se, että pankki toisensa jälkeen kieltäytyy hoitamasta valuutansiirtoja OneCoinille. Kaveria, joka yritti tuohon viritykseen houkutella ei ole näkynyt. Olisihan se ihan mukava kysellä miltä nyt tuntuu kun kusetus on kaatumassa.

AIVAN oma lukunsa onkin sitten Tietotekniikka-palstalla neuvojaan jakeleva kaveri, M-Kar. Joskus tuntuu että tämä M-Kar on kasvanut ja asuu edelleen tynnyrissä, ja katselee muuta maailmaa tynnyrintapin reiästä. Kaveri jaksaa inttää samaa asiaa vaikka tuomiopäivään asti, ja lopulta kun ei muuta keksi niin alkaa haukkuminen ja vi*tuilu. Kukaan muu ei koskaan ole oikeassa, ainakaan silloin jos on eri mieltä.

Te ootte hölmöjä.
Teillä on vanhoja romuja.
Te käytätte paskoja ja vääriä ohjelmia.

Aikoinaan siellä oli toinenkin tapaus, joka oli aina oikeassa ja muut väärässä. Syystä tai toisesta tämä kaveri enää siellä kirjoittele. Siellä on joskus niin huippua settiä, että päivän naurut on taattu. Ja melkeinpä joka keskusteluun tämä sankari selittelemässä: UUS

Linux/Android-puhelimet vuotavat tietoja Kiinaan!

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/tietoturvatalo-loysi-takaportin-halvat-android-puhelimet-vuotavat-tietoja-kiinaan-6599894 

ja tähän uutiseen tämä järjenjättiläinen kävi heti kommentoimassa:

M-Kar

Linkkura siis oli Windows 7. Näin tämmöisen kuvan kun kysyttiin linkkurasta.
Eli kyse on Windows 7:n vuotamisesta.
Uutisessa mainitut puhelimet eivät liity Windowsiin, Linuxiin eikä Androidiin. 
Mutta Windows 7 vuotaa.

Joka ikinen kerta kun joku kirjoittaa Linuksista tai Tubuttimestä, niin M-Kar on salamana paikalla toitottamassa kuinka Linuks tai Tubutin tarkoittaa Windowsia. Lähes pakkkomielteisesti. ■