ice.jpg

EILISAAMUNA oltiin mukavasti plussan puolella kun läksin töihin.Siihen aikaan ei tosin aurinko vielä paistanut mutta kohtuullisen valoisaa oli kuitenkin kulkea.

TÖISSÄ tuli aamupäivällä uutta tavaraa isompi kuroma, joten ei tarvinnut miettiä mitä tekisi kun siirsi tavaroita paikalleen. Aurinko oli kavunnut paikalleen aamupäivällä ja samalla alkoi ilma pikkuhiljaa viiletä. Töistä lähtiessä oli enää apri astetta plussalla ja illalla oltiin nollan tietämissä.

EILEN tein sen soija-perunasoselaatikon, ja kyllä siitä hyvää tuli. Ja vaikka laitoinkin mukamas tulista Texmex-maustetta niin ei sen mun mielestä ainakaan mitenkään tulista ollut. Olisin hyvin voinut lisätä vaikka chiliä vielä lisää makua antamaan.

EILISILTANA jatkui lehden taitto, ja sain sen puolenyön aikaan valmiiksi, kannen jätin torstaille. Laitoin katsastettavaksi ja painuin siten pehkuihin.

TÄNÄ aamuna olikin kuusi pakkasastetta herätessä. Sen verran ajoissa nousin että ehdin tehdä muutaman käyntikortin ja yhden onnittelukortin ennen töihinlähtöä. Tuntui ihan viileältä ellei jopa kylmältä tuo pakkaslukema monen lauhan päivän jälkeen. Aurinko paistoi mutta ei se oikein tuntunut lämmittävän tänään.

TÖISSÄ jatkui eilen tulleiden tavaroiden paikoilleen siirtely, ja esimiehen kanssa oli puhetta että ensi viikolla raivattaisiin yksi nurkka ihan perusteellisesti. Sovittiin tiistaiksi kun hän itse on maanantaina vain osan päivästä paikalla ja itse taas olen vapailla keskiviikon ja torstain.

EIPÄ ollut lämpötila muuttunut suuntaan eikä toiseen kun illalla lähdin töistä kotiin. Onneksi ei satanut mitään, ja lämpimänäkin pysyi kun laittoi reippaasti jalkaa toisen eteen.

KOTONA pääsin maistamaan yön yli tekeytynyttä laatikkoa, ja olihan sen maku syventynyt. Ei siltikään maistunut liian tuliselta.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut muutama korjaus lehteen ja kommentti käyntikortteihin. Yhteen korttiin piti tehdä muutos kääntöpuolelle, ja samalla tiedusteltiin mitä graafisissa ohjeissa käyntikorteista sanotaan. Tein kortin korjauksen ja laitoin painoaineiston eteenpäin. Sitten vilkaisin graafista ohjeistusta, eikä siellä mnitään kiveen kaiverrettua sanottu korttien suhteen, oli ainoastaan enemmänkin esimerkinomaisesti miltä käyntikortti voisi näyttää. Tekaisin uuden version jonka pohjalta voitaisiin alkaa kehittelemään kortteja (niitä tulee reilun toistakymmentä kunhan muuttavat ja kaikkien käyntikortit pitää uusia). Laitoin ideani eteenpäin ja sukelsin sen jälkeen lehden korjausten pariin, lähinnä numerotietoa piti korjata kun oli kaivellut viimeisimmät tiedot tänään päivällä.

NIIDEN korjausten jälkeen kävin kannen kimppuun. Valokuva mulla oli jo valmiina, on ollut jo joulukuusta asti, joten siihen ei tarvinnut muuta kuin laittaa otsikoita lehden jutuista ja sekin oli valmis. Laitoin sen nähtäväksi ja jos vaikka huomisiltana saisin lähettää aineiston eteenpäin.

KATSOIN yhden jakson Luna Nerasta, mutta tuntuu aika hitaalta enkä oikein vielä tiedä jaksanko katsoa eteenpäin. Huomisiltana ei tarvisekaan valvoa pidempään, kun lauantaina pitää herätä aikaisemmin. Sääennuste on luvannut lauantaiaamulle sadetta, toivottavasti malttaa olla satamatta sen aikaa kun töihin vaellan. Ja lauantain iltapäivällekin on luvattu sadetta. Se nyt vielä puuttuisi että kastuisin mennen tullen. ■