ami.jpg

LISA Templeton begins a new job as a cleaner at High Hopes Hospital, a mental institution in Amityville, Long Island. Initially delighted to get the job, Lisa soon realises that all is not as it seems.

TIESIN mihin olin ryhtymässä kun pistin The Amityville Asylumin pyörimään. Näitä Amityville-leffoja on tehtailtu useampiakin, mutta tämä oli kyllä kaikista näkemistäni huonoin. Leffan tarinalla oli heppoinen kytkentä alkuperäiseen Amityvilleen (mielisairaala oli rakennettu samalle tontille jolla aikoinaan oli alkuperäinen talo, mutta siihen se jäikin). Haahuilua sairaalan käytävillä ja dialogia, dialogia ja dialogia. Yksikään hahmoista ei noussut yli muiden vaan kaikki olivat samaa massaa. Kerrassaan surkea elokuva. Vielä on mahdollisuus katsoa ainakin The Amityville Playhouse (Amityville Theater) ja Amityville Exorcism. Jos haluan pitkästyä kunnolla. 

VIIKONLOPULLE on varattu ainakin Blade Runner: Black Out 2022 ja The Babysitter jos television tarjonta on uusintojen uusintoja tai  formuloita. Lauantainahan tuo nähdään. ■