kaalit.jpg

NO ei nyt sentään. Mutta saihan siinä tunnin hurahtamaan kun pilkkoi ja keitti ja paistoi ja hoiti tiskit pois. Nyt on kuitenkin kaalilaatikko uunissa. Onhan siinä tekemistä mutta on se sen arvoista. Ei pääse eineslaatikot samalle viivalle. KokkiKartanon laatikoita en ole vielä maistanut, voisi joskus kokeeksi ostaa yhden ja katsoa onko se niin hyvää kuin annetaan ymmärtää. Yleensä noissa einesruoissa on se vika, että nille on lähinnä näytetty mausteita, ei niitä oikein tahdo valmiista ruuasta löytyä. Kyllä ruuassa pitää makua olla. Mullakin meni kaalin seuraksi sipulia, porkkanaa ja kaapista sekalainen setti mausteita.

VIIME yön ja tämän päivän on tullut lunta. Aamulla kävivät jo auraamassa kun alkoi olla pihat "tukossa". Ja lisää sataa edelleen. Jospa nämä alkaisivat olla viimeisiä lumisateita ja muuttuisivat sitten vedeksi jos sataa pitää. "Maaliskuu maata näyttää" tavattiin sanoa ennenmuinoin. Kyllä sitä vaan taas odottaa että alkaa ilmestymään vihreää, ja sitten keväällä pääsee taas ensimmäisen kerran takapuoli pystyssä kukkapenkkiä möyrimään.

KATSOIN eilen American Horror Storyn kaksi ensimmäistä jaksoa. Ensimmäisen jakson perusteella tuntui siltä että tuleeko tästä mitään, mutta toisessa jaksossa alkoi olla jo mielenkiintoa. Kyllä se pitää kokonaisuudessaan katsoa. Toistaiseksi ei kyllä ole näiden jaksojen perusteella yltänyt aiempien tuotantokausien tasolle, mutta eihän sitä tiedä mitä vielä tulossa on. Illalla pitää varmaan katsoa Haiplaneetta, lienee taas joku B-luokan leffa, mutta hyvähän niitäkin on joskus katsoa. Perään tulisi vielä Angel of Death, saapa nähdä jaksaako katsoa sitä enää loppuun asti.

HUOMENNA taas haavahoitajalle ja sen kirjan kimppuun. Pitää laittaa kuvia paikoilleen siltä osin kuin se on mahdollista ja laittaa sitten nähtäväksi. Ja muistaa pyytää tieto uusien kuvien paikoista. ■