rain.jpg

AINAKIN vettä ja tuulta on riittänyt koko kuluneen viikon. Maanantaina hetken aikaa pilvipeite jopa rakoili mutta illaksi taas taivas harmaantui ja alkoi tuulla. Ja yöllä tuulikin sitten oikein kunnolla. Tuuli ulvoi nurkissa kuin rauhaton henki, ja sama meno jatkui tiistai päivänkin. Kunnolla satamaan puolestaan alkoi tiistai-iltana ja sadetta riittikin sitten vielä koko keskiviikkopäiväksikin. Syksy päätti sitten kerralla näyttää.

KAUPUNGILLA liikkuessa satuin kuitenkin olemaan aina siihen aikaan ettei juuri sillä hetkellä satanut ihan toden teolla. Olipahan taas miljoona ja yksi asiaa hoidettavana viikon alkupuoli joten pakko oli liikkua siellä sun täällä. Mutta mukava oli päästä kotiin kuivana. Tiistaina ehdin kotiin asti kun sade alkoi, jos olisin viivytellyt kaupungilla pidempään, olisin kotiin tullessa ollut kuin uitettu koira.

TÄNÄÄN tuli tekstari että sopisiko tulla tuomaan uusia valokuvia siihen postuumisti ilmestyvään kirjaan? Tottakai sopi, vaikka en mä niihin koske ennenkuin loman jälkeen. Vielä taitaa olla yksi satsi valokuvia olla tulossa ja sitten pitäisi kai kaikki kuvat ollakin. Nyt tähdätään siihen että julkaisu ilmestyisi ensi vuoden alkupuolella. Loman jälkeen maanantain voisin kuluttaa skannaukseen ja kuvien käsittelyyn ja sitten aloittaa niiden laittamisen kohdalleen. Täytyy vain toivoa että tässä satsissa oli jo niitä puuttuvia alkupään kuvia.

SIITÄ aiemmin kiireellisenä taittona tehtävänä kirjasta joka siirtyikin sitten parilla viikolla eteenpäin ei vielä ole kuulunut mitään. Jotensakin on sellainen kutina että perjantaina voisi tulla siihen liittyvää aineistoa, mutta sitten pitää vastata vain kohteliaasti että olen lomalla ensi viikon joten joutuvat odottamaan. Ja siitä toisesta josta tuli melkoinen viestiketju ei vielä ole kuulunut mitään.

HUOMENNA pitää keskustella siitä otetaanko eräälle saitille SSL-salaus jo nyt vai odotetaanko ensi vuoden alkuun? Mun mielestä voitaisiin mennä vuoden loppuun ilman ja ottaa sitten vuoden alusta. Kolmen vuoden paketti olisi tietty edukkaampi kuin vuodeksi kerrallaan, mutta tästä pitää keskustella. Menee loman yli tämänkin hoitaminen. Tuli jo kyllä aiemmin tarjous SSL-suojauksen ottamisesta mutta firma joka sitä tarjosi ei soittanut mitään tuttua kelloa, eikä ollut nykyinen palveluntarjoaja. Sitten kun se otetaan niin tietty palveluntarjoajalta ja samalla ajattelin kysäistä onko näillä kahdella jotakin yhteistyötä.

SEURAAVAKSI iltakahvit ja Murdoch ruutuun. Jäi taas tänään jakso katsomatta mutta onneksi sen näkee Areenasta. Ja kaikki ensi viikon jaksot pitääkin sitten melkeinpä putkeen, jos jaksaa niin jo sunnuntaina kun olen kotiutunut. ■