rain.jpg

AAMULLA pitkin mennä bussilla töihin kun oli sen verran tavaraa mukana kuljetettavana etten viitsinyt lähteä niiden kanssa liikkeelle, ja kun niitä ei olisi saanut reppuun mahdutettua. Päivä meni nopeasti kun oli taas kaikenlaista puuhaa ja erään uuden työntekijän opastus vei aamupäivän. Kotiinlähdön aikaan sateli siihen malliin vettä että katsoin viisaammaksi tulla kotiin bussilla.

KOTIIN päästyä käväisin hakemassa lannoitepurnukan kellarista ja kävin heittelemässä sitä kukkapenkkiin ja nurmikolle. Oli sopiva sää lannoittaa kun sade liotti sen niin että se pääsi imeytymään maahan eikä jäänyt siihen odottamaan kastelua tai tulevia sateita. Ja samalla kalkkikin liukeni sateessa.

ILLALLA piti aloittaa erään lehtisen taitto niin että muutama ihminen voi katsoa oman tekstinsä taitettuna. Ehtivät velä moneen kertaan korjailla sitä, kun tuo valmistuu vasta ensi viikon lopulla kun saan kaiken siihen tulevan aineiston. Meni kuitenkin sen tekemisessä sen verran aikaa että telkkarin katsominen saa jäädä tältä illalta. Eilen katsoin Gothamin loppuun, ja huomenna ajattelin katsoa ainakin yhden elokuvan, torstaina kun on iltavuoro.

HUOMISELLE onkin luvattu jo paljon lämpimämpää kuin tälle päivälle, ja sadekuurojakin vasta siihen aikaan kun olen jo ehtinyt kotiin. Huomenna taitaakin olla vuorossa kotiin kävely. Aamulla turvaudun vielä bussiin, ja jos loppuviikon pitäisi poutaa niin kävellen kumpaankin suuntaan.

VAAN nyt pitää mennä katsomaan joko se sinipukuinen hiippari pyörii nurkissa. ■