koru.jpg

AAMU oli harmaa ja lumi maassa. Lämpömittari alkoi onneksi pikkuhiljaa näyttä useampaakin astetta plussan puolella joten pienoista lumien sulamista oli siis odotettavissa. Aamupalan ja miihailun jälkene oli aika asettua töllön ääreen, kun Doctor Who oli sunnuntaiseen tapaan vuorossa. Doctor Whon alkaessa alkoi taivaalta tulla vettä, ja sitä tulikin sitten ihan reippaasti - oli Esteri auliilla päällä. HYvä niin. Kun ei tarvinnut siellä olla kastumassa, ja lumet saavat kyytiä. Sadetta kesti likimain sen aikaa kuin tohtoriakin. Iltapäivän puolella alkoi näkyä sinistäkin taivasta ja aurinkokin pilkahteli. Ja välillä tuli taas vettä, mutta ei enää aamupäiväiseen malliin.

ILTAPÄIVÄN puuhiin kuului niiden kuvien käsittely ja sivujen päivitys. Tovi meni kun en viitsinyt mitään automaattiskriptejä käyttää niiden muokkaamiseen vaan tein jokaisen erikseen. Olisin kuitenkin joutunut käsittelemään niitä vielä vaikka olisinkin osan hommasta automatisoinut. Kun kuvat ja sivut olivat paikoillaan laitoin viestiä että verkossa ovat. Eipähän tarvitse enää huomenna niitä miettiä.

ILTAPÄIVÄLLÄ käytiin alustaavaa keskustelua kaverin kanssa olisiko viikolla sellainen maailmanparannusilta. Voitaisiin torstaina tai perjantaina päivittää kuulumiset ja kumota muutama olut siinä sivussa. Mitään ei vielä lyöty lukkoon kun tulevasta ei tiedä. Tai sen nyt tiedän että tiistaina ja perjantaina on taas hoitokäynnit. Kyllä suoraan sanoen pikkuisen pahemmin alkaa nyppimään kun ei vieläkään pääse kävelemään kunnolla. Jalka kipeytyy kun on kävellyt jonkin aikaa, silloin pitää pysähtyä hetkeksi ja huilata niin sitten pääsee taas eteenpäin. Ja yleensä sen alkukipeytymisen jälkeen se ei enää niin pahasti satukaan. Pitäisi pystyä vaan kävelemään enemmän, mutta viime päivien kelit eivät ole houkutelleet yhtään ylimääräistä liikkumaan.

ILLAN ohjelmaan kuului Lapsuuden loppu -minisarjan toisen jakson katsominen. Tänään en viitsi lähteä leffaa etsimään vaan lukaisen Kingiä taas muutaman luvun. Jos saisin sen palauttaa tiistaina kun eräs toinenkin opus pitää silloin palauttaa. Eli hoidon jälkeen kirjaston kautta kauppaan.

HUOMENNA pitäisi olla sitten jo parempi keli. Jos voisi vaikka istua tovin torilla katselemassa maailmanmenoa. ■