giphy.gif

Kylläpä tuli aamulla lunta kun piti lähteä liikenteeseen. Ensin vaellus ensimmäiseen kirjapainoon hakemaan valmiit opukset, ja samalla sain jättää eilen tekemäni julkaisun aineiston. Tuli tekijältä jo aamuvarhaisella viestiä että hyvältä näyttää ja eikun painoon. Siellähän se nyt on, ja laskukin lähti :)

Matka jatkui toiseen painoon ja toinen työ jäi sinne tehtäväksi. Saan sen torstaina eli hyvin ehdin postittamaan kutsut ennen lomalle jääntiä. Soittelin samalla ykköspainon asiakkaalle, että voipi käydä noutamassa kirjat. Tulee keskiviikkona ja juodaan siinä samalla kahvit onnistuneen projektin kunniaksi.

Ja koko ajan satoi. Alkumatkan tuli lunta, sitten kun lähdin ykköspainosta, se oli jo räntää, ja kakkospainosta ulos tullessa satoi vettä. Se onneksi muuttui tihkusateeksi matkan aikana. Iltapäivällä taivas selkeni ja jopa aurinko näyttäytyi. Tosin kelit eivät vielä olisi parantumassa, mutta nyt kuitenkin taitaa olla mahdollisuus että lomaviikolla olisi parempaa keliä. Mutta sen näkee sitten.

saa.jpg

Iltapäivällä piti poiketa ennen kotiinlähtöä ostamassa uusi näppis. Tai pakettinahan se tuli eli samalla vaihtui hiiri. Vanhassa alkoi pari näppäintä jumittamaan, ja näytti aina hassulta kun taitossa yhden merkin poistaminen muuttuikin jatkuvaksi merkkien poistamiseksi. Varovasti sai painaa Backspacea, ettei mennyt koko sivun teksti hukkaan. Eilen luulin ensin että ohjelma sekoilee, mutta vika olikin näppäimistössä. Hiiri tuntuu melkoisen herkältä ainakin näin aluksi mutta eiköhän siihen totu.

Jos nyt hyvin käy (mutta vielä ei kannata tuudittautua turvallisuuden tunteeseen) huomenna voisi tehdä pienempiä rästihommia alta pois. Loppuviikkoon onkin taas soviteltu jo kaikenlaista. ■