dr.jpg

TOHTORI Outo on ollut katselulistalla jo pitkään, ja tänään kun aikaa oli niin katsoin leffan pois. Vaikka joidenkin arvostelijoiden mielestä leffa ei ole mistään kotoisin, kyllä itse pidin kovasti ja voin suositella katsomista ellei leffaa ole vielä tullut nähtyä. Jo penskana/teininä lueskelin Marvelin sarjakuvia antaumuksella, ja Marvelin universumi tuli kyllä tutuksi. Tohtorista vain oli jo niin paljon aikaa, etten edes muistanut miten hänestä tuli mystisten voimien hallitsija. Lopetin Marvelin sarjakuvien lukemisen kun piirtäjä(t) vaihtuivat, mua ei miellyttänyt laisinkaan se, että hamojen kasvot piirrettiin kulmikkaiksi ja muutenkin kuvakerronta oli huonompaa kuin aiemmin - siis minun mielestäni. Kyllä mä kaikki Marvel-hahmojen leffat olen tähän asti katsonut ja tulen katsomaan. Muistan kuinka jokin sota taisi kestää kolmen tai neljän lehden numeron verran. Se voisi olla aika vaikuttava elokuvana. 


PÄIVÄLLÄ tuli tieto siitä että sen kahden kirjan kakkososan tarkistusten dead-line on perjantaina puolen päivän aikaan. Saa nähdä tuleeko tieto vielä mullekin perjantain aikana. Jos tulee ajoissa niin voisin päivällä tehdä ne ja jäädä sitten odottamaan ensi viikolla tulevaa viimeistä juttua.

SAMOIN päivällä soitteli se eräs omakustanteen tekijä, olikin saanut kirjat jo tänään. Oli jo kovasti ryntäämässä tuomaan mulle yhtä kappaletta, mutta pyysin että jättäisi kuitenkin ensi viikkoon. Joitakin pikkuhommia on vielä saatettava loppuun ennen joulua, eikä sillä kirjalla niin kiirettä ole. Tiedänhän mä mitä se sisällään pitää.

PÄIVÄLLÄ tuli taas malliesimerkki siitä, miten joistakin asioista ei voida viestiä, vaan ilmeisesti oletetaan että ihmiset käyvät päivittäin nettisivuilla katsomassa uusimmat tiedotteet ja uutiset. Itse ja varmaan moni muukin sai lukea asiasta tänään lehdestä. Ja kyseessä on kuitenkin sen verran iso juttu että kyllä siitä mielestäni olisi ollut hyvä laittaa viestiä niille jotka ovat sähköpostilistalla, tai edes Facebookiin, mutta ei kummankaan kautta viestitty. Uutisen lukemisesta seurasi se, että mun piti päivittää tieto eräälle nettisivulle ja samalla Facebookiin.

ILTAPÄIVÄLLÄ ihmettelin miksi näytti tavallista harmaammalta. Selvihän se kun ulos menin: satoi vettä! Olisi voinut sataa pidempäänkin ja enemmänkin, mutta ei tällä kertaa. Ei siellä ehtinyt edes kunnolla kastua. ■