pillerit.jpg

EILISISTÄ kokouksista ensimmäinen kesti tunnin vaikka käsiteltävän oli vain yksi asia. Sen verran paljon oli tekstin muotoilussa työtä. Saatiin kuitenkin lopulta teksti omaan muotoonsa. Toinen kokous kesti vajaan puolitoista tuntia, eli ihan riittävän pitkä istunto oli.

POSTI toi laatikollisen pillereitä. Ilmoittauduin nimittäin erääseen testiohjelmaan, ja ensi maanantaina olisi tarkoitus aloittaa. Testin aikana on pidettävä nettipäiväkirjaa päivittäin. Saapa nähdä onko noista apua. Tutkimuksessa nimittäin seurataan tupakastavieroittumista noiden tablettien avulla. Päivitän jossakin vaiheessa missä mennään.

HUOMENNA pitäisi aloittaa sen lehden taitto. Hankalia juttuja on taitettavaksi, mutta yritetään saada kasaan. Menee viimeistely maanantaille kun yksi juttu tulee vasta maanantaina. Varaan sille yhden sivun, josko saisi muun materiaalin suurinpiirtein laitettua paikoilleen.

JOSTAIN syystä on nyt nukuttanut iltaisin, enää ei tule kukuttua tuonne aamumeljään ennenkuin menee peiton alle. Nyt puolenyön aikaan alkaa olla jo valmista kauraa. Ehkä tässä nyt saadaan rytmi kohdalleen.


KUSETUS sen kun jatkuu. Vaikka tällä erää voittoja ei edes kyseistä kusetusohjelmaa tekevän tuotantoyhtiön tarvitsekaan maksaa, vaan ne ne tulevat arpajaiset järjestäneeltä yhdistykseltä, niin silti sama kusetuslinja jatkuu ohjelmassa edelleen. Aluksi haettiin viittä, kaupunkia, sitten neljää ja aamulla määrä oli pudonnut kolmeen. Silti vastausta tähän äärettömän vaikeaan tehtävään haettiin tuntia! Eli aivan kuten ennenkin kun tuotantoyhtö itse maksoi voitot. Koska ihmiset oppisivat olemaan soittelematta maikkarin ja subin sontaohjelmiin? ■

kusetus.jpg