mannyt.jpg

TAAS oli aamu jolloin sai herätä auringonpaisteeseen. Kylläpä mieli tuntuu virkeältä. Jalan hoito oli puolenpäivän aikaan joten ei siinä aamulla kovin ihmeitä viitsinyt tehdä. Hoitaja kertoi olevansa ensi viikon lomalla ulkomailla auringossa, joten saattaa olla että ensi viikolla on taas joku uusi hoitaja. Ensi viikon kalneteri on alkanut täyttyä melkoisen nopeasti, joten eipähän tarvitse miettiä missä olisi tai mitä tekisi.

ILTAPÄIVÄLLÄ tuli kysely ehtisinkö taittaa erään raportin. Vuosi sitten tein samanlaisen eli samalla sapluunalla mennään tälläkin kertaa. Eipähän tarvitse miettiä ulkoasua. Ja jos en väärin muista niin raportista tulee sekä painettu että sähköinen versio. Aineisto tulee ilmeisesti ensi viikolla. Jos mulle jää koko päivä aikaa sitä taittaa niin se valmistunee sen päivän aikana. Sitten tietysti vielä tarkastukseen ennenkuin voin päästää sen käsistäni.

TÄNÄÄN sovittiin maailmanparannusilta. On perjantaina. Lähden sieltä haavahoidosta suoraan sinne, kun kerran parantaja on vapaalla perjantaina. Ehditään turista kunnolla. Ja viettää vappua :)

EILEN en jaksanutkaan katsoa toista leffaa. Katselin kyllä jo valmiiksi leffan mutta menin sittenkin punkkaan lukemaan Kingin loppuun. Sain viedä sen tänään samalla kun sen toisenkin opuksen kävin palauttamassa. Samalla lahjoitin yhden opuksen kirjastolle lainattavien hyllyyn, ja yhden kirjan jätin vaihtokärryyn. Olen päättänyt etten niitä Konttiin viitsi ryhtyä raahaamaan. On tuossa hyllyssä vieläkin muutama jotka voisin sinne vaihtokärryyn viedä.

SÄÄENNUSTE lupaa huomisellekin hyvää. Pitäisikö huomennakin mennä istuksimaan kaupungille katselemaan kaupungin menoa. Tänäänkin vietin taas tunnin verran istuen auringossa ja katsellen vilskettä. Tosin taisin olla olla joku kerjäläismagneetti, sillä en ehtinyt muuta kuin sovittaa takapuoleni penkille niin ensimmäinen kerjäläinen oli jo kuppnsa kanssa. Ja kun hänestä pääsin niin seuraava oli jo vuorossa. Kohteliaasti kerroin että en kantele kolikoita mukanani. Ja kun kolikoita ei mulla ollut, niin seuraavaksi tyrkytettiin kulta(?)sormusta. No enpä ostanut sitäkään. ■