sunn.jpg

KYLLÄ oli kämppä lämmennyt, sisällä on yhtä lämmintä kuin ulkonakin. Hieman oli hankaluuksia saada viime yönä unta kuumuuden takia, ja vasta aamuyöllä nukahdin niin että muutaman tunnin sain kuitenkin nukutuksi.

TÄNÄÄN piti palata arkeen ja aloittaa aherrus noutamalla ne kutsut kirjapainosta. Tai en mä ihan aamulla sinne mennyt kun puolen päivän aikaan oli tapaaminen ja sieltä sitten hakemaan kutsut. Vaikka sinne ei ollutkaan kuin 15 minuutin kävelymatka niin kyllä ehti tulla kuuma sillä välillä. Puolen litran vesipullo meni siinä hujauksessa. Kutsut olivat isossa pahvilaatikossa, eikä reppua mukana joten piti kantaa kainalossa laatikkoa. Sähköpostiinkin tuli viestiä että ikuisuusprojekti-kirjaan on nyt viimeiset kaksi lukua käyty läpi tekstin osalta ja hän voisi heti alkuviikosta toimittaa korjaukset. Sovittiin sitten että käy tuomassa kello 16 jälkeen. Ja aika pian sovitun ajankohdan jälkeen hän saapuikin. Elokuussa pitäisi tulla kaikki lopulliset korjaukset; kuvatekstit, kuvien lopulliset paikat ja mahdollisesti jopa osa kuvista lähtee pois. Katsotaan nyt tapahtuuko niin.

ILLALLA piti olla taas kasteluletkun varressa. Kahden viikon poissaoloni aikaan ei pahemmin oltu kukkapenkkejä kasteltu, ja osa oli ruskeita. Katsotaan nyt virkoavatko vielä henkiin kun saavat nyt joka ilta kunnon kastelun.Huoltomies ei vielä tänään tainnutkaan tulla töihin, niin etten päässyt niitä lautoja pyytämään. Enhän mä niitä vielä pariin kuukauteen tarvitse mutta parempi olla valmiina silloin kun tarvitsee. Tällä viikolla on vuorossa kukkamullan hankinta, kyllä sitä sellainen 400 litraa pitää syksylle varata.

HUOMENNA täytyy käydä shortsikaupassa, kun pääsivät nykyiset repeilemään loman loppupuolella eikä sillon viitsinyt lähteä shortseja metsästämään. 

TÄMÄN viikon agenda taitaa olla enimmäkseen tekstin tuottaminen, yritän saada sen juhlajulkaisun tekstin valmiiksi elokuun alkuun. Ehkä teen tänään saadut korjauksetkin siihen toiseen julkaisuun. Nyt pitää kuitenkin aina välillä painua ulos varjoon toivoa että edes pieni tuulenhenki kävisi siinä. Ei pysty (eikä saa) tekemään tauotta duunia kun alkaa olla sisätiloissakin lähes +30 astetta. Josko perjantaina edes hieman sataisi ja ukkostaisi ja tippuisi tuonne alle +25 asteen. ■