rahaa3.jpg

TÄMÄ päivä olikin harmaampi kuin eilen. Siis sään puolesta. Aamupäivän ja osan iltapäivää kulutin suunnittelemalla ystävänpäiväkorttia. Ja tietty se ei kaikkein yksinkertaisin ollut, kun oli aikaa suunnitella mutta sain valmiiksi. Lähetin kuvan Postin Postikortti netistä -palveluun ja tein tilauksen kortista niille valituille, jotka sen saavat. Niitä kun ei kymmeniä lähde. Onpahan siellä valmiina, ja ystävänpäivää edeltävällä viikolla perjantaina lähtevät liikkeelle. Halvemmaksi tuli Postin kautta kuin että olisin teettettänyt painossa ja maksanut erikseen vielä postimerkitkin.

ILLAN jo alkaessa hämärtyä lähdin lenkille ja Lidliin. Välillä oli vettä hentona tihkuna ilmassa ja plussan puolella mentiin. Juuri hetki sitten vilkaisin uutisia, ja siellä oli mukava tieto: samanlainen leuto keli jatkuu maaliskuunkin. Olisipa vaan plussalla ja aurinko näyttäytyisi niin saisivat lumet pikkuhiljaa kyytiä. Lidlissä käydessä huomasin että sunnuntain alkuilta ei ehkä ole parhain aika käydä siellä, sen verran paljon hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Kyllä mä tosin löysin lähes kaiken mitä mä sieltä olin hakemassakin. 

SÄHKÖPOSTIIN tuli taas tarjous kerrassaan upeasta mahdollisuudesta tienata rahaa. Melkoisen huvittavia nämä konekäännökset. Miksei se raha voi tulla oikealta? Okei, okei, sana LEFT on tässä tapauksessa kääntynyt väärin. Mutta kyllä tuossa tekstissä melkoisia helmiä taas on:

rahaa2.jpg

HUOMENNA pitääkin aamun aluksi käydä kyselemässä parista mainoksesta, ja sitten niistä seinälle tulevista infotauluista. Kunhan nuo tiedot varmistuvat niin sitten voi siirtyä koneelle ja alkaa väkertämään. Huomenna myös se risteilylippu kuosiin, niin että voin viedä sen tiistaina painotalolle. Siinäpä sitä askaretta yhdelle päivälle.

AI NIIN, olihan se lääkäri yrittänyt soitella heti käyntiäni seuraavana päivänä. Tosin kännykän puhelulokiin ei ole kirjautunut mitään merkintää yrityksestä. Soittelin sitten itse loppuviiikolla sairaanhoitajalle (joka kertoi puhelun yhteydessä lääkärin tavoitteluyrityksistä) kuullakseni kokeiden tulokset. Eipä niissä juuri mitään. Tulehdusarvo oli lievästi koholla, ei edes mainittavissa määrin - ei muuta. Ohjeeksi tuli napostella pillerit loppuun. Nyt on pillerit loppu, mutta edelleen tuntuu kuin olisi jokin kumityyny varpaan alla. Jos ei muutosta tapahdu, niin pitänee käydä uudelleen. Tuntuu vielä jonkin verran kävellessä mutta ei satu enää entiseen malliin. Kaipa tässä sitten jatketaan porskuttamista. ■