koivu.jpg

AAMULLA oli niin vähän lukemia mittarissa ja tuuli todella hyytävästi että haaveet kesäkamppeissa liikkumisesta sai unohtaa. Ei riittänyt t-paita ja shortsit vaan enemmän sai olla päällä. Aamupäivän ohjelmaan kuului siellä diabetesneuvojan luona käynti. Katseli sokeriarvoja, ja totesi että olen laittanut sen ylärajan hälytysarvon liiankin alhaiseksi. Ei tietty haittaa jos siihen pyrin. Ja voin vähentää mittauskertoja yhteen viikossa, ellei jonakin mittauspäivänä arvot ole reilusti yli 10, silloin pitää mitata seuraavanakin päivänä. Mulla tosin vaihtelee 6 ja 8 välillä, eli melkoisen tasaisia arvoja. Seuraavan kerran käyn siellä joskus syksyllä, ilmoittaa ajan myöhemmin. Kesäkuun puolivälin jälkeen pitää käydä taas laajemmassa verikokeessa, eli paastoa 10 tuntia ennen verenluovutusta. Jos siinä on jotain hälyttävää niin ilmoittelee mulle.

KÄYNNIN jälkeen kauppaan hankkimaan täydennystä jääkaappiin, kun eilen en jaksanut mitään ihmeempää ostaa. Ja sieltä sitten koneelle. Yksi nettisivusto kaipaa päivitystä kerrottiin aamulla tulleessa sähköpostissa, joten ajattelin hoitaa sen alta pois. Jossakin vaiheessa pitäisi ehtiä käydä keskustelemassa ennen juhannusta liikkeellelaitettavasta mainoksesta, tai sen sisällöstä. Riittänee että ensi viikon aikana hoidan sen, niin ehdin hieman keräillä materiaalia ennenkuin alan työstämään sitä. Tiedossa kun on mitä mainostetaan, mutta yksityiskohdat kuten ajankohta jne ovat vielä selvittämättä.

ENNEN lomalle lähtöä huomasin että siihen postuumiin julkaisuun oli multa jäänyt laittamatta muutama valokuva, jotka olivat eri paikassa kuin viimeksi tulleet. Lojuivat työpöydällä muiden paperien alla, ja niitä pois siivotessa paljastuivat. Jätin ne silloin aikanaan odottamaan uusia kuvia, mutta en taas muistanutkaan niitä kun laitoin sen isomman pläjäyksen taittoon. Ovat kyllä skannattuna nuo kuvat, että senkun vain käsittelen ja laitan paikoilleen. Se on yksi huomisen hommia.

ILLAKSI piti etisä vielä yksi elokuva, mutta ei mitään mestateosta tällä kertaa löytynyt:

cos.jpg

AFTER a freak accident during her baby shower, Allison, a dedicated nurse, is rushed to the hospital. After the birth of her son, strange events emerge: illusions, vivid dreams, and unexplained killings.

OLIPAHAN taas elokuva, Child of Satan. Tämän piti olla kauhuelokuva, mutta enemmänkin tämä tuntui tuutu-leffalta. Todella tylsä, ja juoni oli mitä oli. Olikohan tämä tullut suoraan Blueray-levitykseen? ■