penkit.jpg

OLIKIN raikas aamu. Vaivaiset neljä astetta, autojen lasit kuurassa ja tiet paikoin jäässä. Päivälle luvattiin kuitenkin vielä yli 10 astetta, joten vielä ei tarvinnut kaivaa talvivermeitä. Ja aurinko paistoi koko päivän :)

PÄIVÄLLÄ tein työn alla olevan julkaisun kannesta kaksi muuta ehdotusta, ja ideana on voidaan ottaa pala sieltä ja toinen täältä ja koota niistä kansi.

SÄHKÖPOSTI toi taas uuden kirjan aineiston taitettavaksi. Tähän sarjaan kuuluvat kaksi kirjaa olivat taitossa jo huhtikuussa, ja silloin oli kyllä tiedossa että pari opusta sarjaan on tulossa. Menikin näköjään melkein puoli vuotta ennenkuin jatkoa seurasi. Toisaalta hieman huvitti, kun pidettiin itsestään selvänä että mulla on just nyt aikaa tehdä se. Vilkaisin aineistoa ja oli taas niin siististi kaikki että taitossa ei ole ongelmaa. Josko huomenissa taittaisin sen, kun on olemassa valmis pohja logoineen kaikkineen.

KÄVÄISIN päivällä myös neuvottelemassa seuraavan lehden ilmestymisestä, ja päätettiin että marraskuun loppu - joulukuun alku on hyvä aika sen ilmestymiselle. Tässä on kaikenlaisia muita tapahtumia ja tehtäviä jotka pitää hoitaa alta pois, joten otettiin pieni aikalisä.

ILLALLA tuli viesti että "tule vain huomiseen kokoukseen": Hyvä niin. Helpommin saadaan kaikki ongelmakohdat ja muut käytyä läpi kun kaikki ovat paikalla. Kopioin jo tämänhetkisen PDF:n miniläppärille, niin voin huomenna tehdä dokumenttiin merkinnät kohdallensa. Pari viikkoa tässä on aikaa hioa ja viimeistellä julkaisu ennenkuin se pitää toimittaa painoon. Sen verran iso painosmäärä kuitenkin että kolme viikkoa pitää varata painossa viipymiseen. Mielenkiintoista tavata koko toimituskunta, kun tähän mennessä olen tavannut vasta kaksi siihen kuuluvaa henkilöä. Toisaalta onhan mulla ollut niitäkin julkaisuja, joiden tiimoilta en koskaan tavannut tekijöitä mutta silti saatiin paketti kasaan. ■