mother.jpg

I AM MOTHER is a sci-fi thriller about a teenage girl, who is the first of a new generation of humans to be raised by Mother, a robot designed to repopulate the earth after the extinction of humankind. But the pair's unique relationship is threatened when an injured stranger arrives with news that calls into question everything Daughter has been told about the outside world and her Mother's intentions.
IHMISKUNNAN joukkotuhon jälkeen äidillisen droidin kasvattaman teinitytön maailma järkkyy, kun hän kohtaa toisen ihmisen.

TAAS nähtiin kuinka minä ja kriitikot emme välttämättä ole samaa mieltä. Vaikka kriitikot ovatkin kehuneet tätä elokuvaa ja idea ei mikään huono ole, silti elokuva tuntui junnaavan paikoillaan ja oli välillä oikeasti pitkästyttävä. ja kun elokuva tapahtuu pääosin loppuolta lukuunottamataa suljetussa tilassa ja perustuu enemmän ja vähemmän dialogiin, ei se jaksanut säväyttää sillä tavalla kuin odotin. Itse en ainakaan aio tätä puolisolle suositella vaikk scfistä pidämmekin, sillä luulen että tulisi useampikin kahvitauko ennenkuin lopputekstit alkavat pyöriä. ■