kirja.jpg

AAMULLA oli tullut lista siitä, mihin kohtaan kuvia laitetaan. Harmittavasti olivat taas yli puolen välin, joten vekslaamista on edelleen tiedossa. Saisipa ensimmäisestä luvusta lähtien, niin ei koko taitto juoksisi aina kuvan lisäämisen jälkeen. Sen verran kuitenkin ennakoin tekstiä laittaessani, että jokainen luku on oma lohkonsa, niin että kuvan lisääminen lukuun kolme ei juoksuta kaikkia muita sen perässä tulevia. Riittää kun tarvittaessa laittaa uusia sivuja kyseisen luvun perään.

SEN verran eilispäivänä hoitaja kaiveli haavaa että illalla se ja koko jalkaterä alkoi särkeä taas ihan kunnolla. Ei kuitenkaan enää samalla tavalla kuin aiemmin (aivan kuin jalka olisi tulessa) mutta ihan riittävästi. Eikä auttanut Buranat kyllä yhtään. Mielenkiintoista on että särky alkaa kun menee vaakatasoon koko mitaltaan. Kun istuu niin särky muuttuu lähes huomaamattomaksi. Pitää ensi viikolla jutella vakinaisen hoitajan kanssa tästä oireesta, huomenna ja perjantaina on toinen hoitaja. Pitää huomenna sanoa ettei kaivele kauheasti, että saisi nukuttua seuraavana yönä. Ja pitäähän mun huomenna nilkuttaa vielä sinne kokoukseenkin. Enkä mä perjantainakaan kaipaa mitään kunnon kaivelua, olisi mukava viettää viikonloppu ilman että joutuu miettimään nukkuuko istuallaan vai pitkällään.

leipa.jpg

NYT kun on joutunut opettelemaan taas syömään leipää, niin jokunen yritys ja erehdys ennenkuin löytyi leipä josta mä tykkään. Mahdollisimman paljon ruista ja kuitua niin passaa. Voisihan sitä kauppahallista käydä hakemassa ruislimppua, mutta en mä jaksa aamulla olla sitä leikkaamassa. Mieluummin valmiita viipaleita. Muutenkin on joutunut opettelemaan syömään useamman kerran päivässä. Enhän mä pääsääntöisesti aamupalan jälkeen syönyt kuin alkuillasta, nyt pitää siihen väliin sovittaa lounas ja välipala. Ja jos iltatsaikan juon aiemmin, niin vaikka appelsiini tai voileipä vielä yötä vastaan. Huomaa kyllä verensokerin hyppäyksen jos jättää välistä jotain pois. Onneksi se kyllä laskee parissa tunnissa.

LÄMPÖMITTARIN lukema on pudonnut jo alle kymmenen pakkasasteen. Huomenna kai alkaa sitten sitä lunta tulla lisää. Ja pakkaset näyttävät jatkuvat hyvän matkaa maaliskuun puolelle. Jos sitten kevät alkaisi pikkuhiljaa saada otetta. ■