work.jpg

Hmm. Ilmoitustaululla olevan viestin mukaan remontin alakerrassa olisi pitänyt valmistua tänään. Käviköhän niin?  Vai vieläkö maanantaiaamuna 7 aikaan alkaa pauke? Sehän selviää parin päivän päästä.

Eipä tänäänkään selvitty ihan ilman ongelmitta. Toisesta koneesta Windowsin päivitys kadotti Arial-fontin. Huomasin sen kun aamuvarhaisella kävin netissä, ja Chromessa (lähes) kaikki linkit olivat kursivoituja. Jo kauan sitten XP:n aikaan kävi sama homma, joten epäilykset viasta heräsivät heti. Kurkkaus fonttikansioon ja olihan se Arial hävinnyt. No onneksi oli kaikki asennetut fontit toisessa kansiossa joten oli helppo asentaa Arial uudelleen. Ja ongelma poistui. Olisihan sen kanssa voinut elääkin, mutta ei näyttänyt kovin hyvältä. Toisessa koneessa päivitys laittoi kuulokkeet oletusarvoiseksi äänilähteeksi, vaikka siinä koneessa ei koskaan kuulokkeita olekaan ollut kiinni. On tämä Windows melkoinen venkula.

Viikonlopuksi ei sen kummempaa suunnitelmaa vielä olekaan. Sunnuntaina tulee kaveri käymään. Voidaan ottaa pikkuisen janojuomaa kun ei maanantaina tarvitse miettiä töitä. Mä kyllä pidän vielä tiistainkin lepopäivänä, ja keskiviikkona sitten taas pakerretaan. Ja onhan keskiviikkoillalle yksi kokouskin. Pahoin pelkään että tällä kertaa se voikin olla pitkä.

Toinen kirjapaino laittoi viestiä, että katsovat työtä maanantaina ja tekevät sitten tarjouksen. Sukukirjan työryhmän jäsen puolestaan pyysi tarjouksen kirjan taitosta. Se eräs taho ei vielä ole ottanut yhteyttä palkkion maksamiseksi, mutta päätin palailla siihen asiaan vasta huhtikuun puolella. Mutta millähän menestyksellä? ■