snowv.jpg

AAMULLA kuuntelin sägyssä pötkötellessä kuinka sade hakkasi ikkunaan. Kun kahvinhimo voitti niin piti nousta ja avata verhot. Ja tulihan siellä vettä ihan kunnolla. Kahvia juodessa sade muuttui räntäsäteeksi, ja melkoisia jalkarättejä taivaalta tipahteli. Ennen puolta päivää räntä muuttui puhtaaksi lumisateeksi. Ja sitä sitten riitti.

SIIHEN aidan viereen pitäisi tuoda vielä lisää kiviä mutta tälle päivälle ei siihen innostusta riittänyt. Ja onhan loppuviikolle luvattu taas jo huomattavasti parempaa keliä. Huomenna en sinne viitsi vielä mennä kun se multa ja maa ovat sen verran märkää ettei siinä huvita kauaa polvillaan olla.

ALKUILLASTA ikkunasta ulos katsoessa näytti melkeinpä talviselta. Puissa oli paksu lumikerros oksilla ja maa oli valkoisena. Vain asfaltti oli lumettomana. Lämpömittarissa lukema näyttää olevan hädin tuskin asteen plussan puolella ja yöllä saattaa olla pakkasen puolella. Mutta melkoisen nopeasti pitäisi aamulla lämmetä, eli saattaa olla ettei aamulla ei enää paljon lunta näe.

giphy.gif

HUOMENNA pitää kiepahtaa kaupassa hakemassa sipulia ja tomaattia niin pääsee kokkaamaan. Keskiviikkona on etäkokous ja torstaina tai perjantaina käydään puolison kanssa grillaamassa meidän grillauspaikalla. Ainakin ennusteen mukaan olisi sellaiset kelit että voitaisiin viettää iltapäivä siellä luonnon keskellä grillin äärellä.

NYT vielä vähän Netflixistä sarjaa ja sitten tuutimaan.

AI niin, tänään tuli hieno uutinen: pääsen perjantaina hakemaan varaamani kirjan! ■