kahvi.jpg

PUOLISO laittoi perjantaiaamuna tekstiviestin josko nähtäisiin aiemmin kuin oltiin sovittu, kun hän oli herännyt niin aikaisin. Vastasin että ehdin kyllä paikalle aiemminkin, joten aikaisettiin treffejä tunnilla.

KUN aurinko lämmitti mukavasti jäätiin ulos terassikahveille eikä oltu ainoita. Kahvien jälkeen päätettiin lähteä katsastamaan kirpparin tarjonta. Ja olihan siellä taas ylinnoiteltua vanhaa krääsää. Mitään ei tarttunut kummallekaan matkaan. Kirpparin jälkeen päädyttiin terassille juomaan (alkoholittomat) oluet kaikessa rauhassa, ja siitä sitten ruokakauppaan, ja sen jälkeen kumpainenkin lähti taas kotia kohti.

PIHAAN tullessa Kukkamummo I oli juuri suuntaamassa keinulle, joten päätin mennä häntä jututtamaan. Kyselin oliko Kukkamummo II tavoittanut häntä edellispäivänä, ja oli kuulemma käynyt iltasella. Kukkamummo I:llä oli ollut kotona puuhasteltavaa eikä siksi tullut keinuun. Kehui lähtevänsä sunnuntaiaamuna pohjoisiin katsastamaan sienipaikat ja sieltä palattuaan jatkaisi matkaa mökilleen. Mielellään ottaisi väriminttua sinne mökin kukkapenkkiin, mutta ei tällä reissulla. Lupasin kaivaa sitä hänelle kunhan kertoo milloin sitä tarvitsee. Siinä rupatellessamme sai hän puhelun ja kohta kuulemma oli hänelle tulossa vadelmia pihaan. Lähdin siitä sitten kahvinkeittoon kun kello alkoi jo olla sen verran paljon iltapäivän puolella.

ILLALLA söin sen kastikkeen loppuun, tällä kertaa muusin kanssa ja kyllä se olisi jäänyt puolisolta syömättä.

NETFLIXIIN oli tullut uusi kausi Umbrella Academystä, joten perjantai-illan lopuksi katsoin pari jaksoa siitä ennenkuin kömmin peiton alle. ■