kuvat.jpg

KOKO päivän odottelin uusia kuvia julkaisuun, samoin mahdollisia korjauksia, mutta hiljaista oli tällä julkaisurintamalla. Samoin oli sen toisnekin julkaisun kohdalla. Tuosta toisesta pitänee huomenissa - jos ei mitään kuulu - laittaa viestiä että missä mennään. Olisi mukava saada se valmiiksi ja siirtää aineisto arkistoon.

JÄIKIN sitten ruhtinaallisesti aikaa valmistella ja tehdä päivitys eräälle verkkosivulle valmiiksi koneelle odottamaan julkaisua. Kello 15.45 pääsin laittamaan sen julkiseksi eli ihan vielä virastoajan puitteissa. Ei tarvitse aamulla unenpöpperössä yrittää laittaa.

POSTISSA oli sen sijaan tullut kirje Nordealta. "Hyvä asiakkaamme..." Mikä asiakas mä niille olen? Tiliä siellä ei ole ollut vuosikymmeniin (oli aikanaan kun pankki oli vielä Yhdyspankki). Hilkulla oli etten soittanut mutta kun kaivelin muistiani ja vanhaa laskuarkistoa (siellä on ainoastaan tieto maksetuista laskuista), niin selvisihän se syy. Joskus aikanaan olin ostanut jotakin Klarnan kautta, ja siellä oli rahoittajana Nordea Finans Sverige. Melkoisen vanhoja tietoja Nordeakin säilyttää. Asiakasta ne ei minusta saa. Enhän mä voi millään muotoa kantaa hiekkaa pankkisalin hienolle lattialle likaisissa kengissäni.

HUOMENNA pitäisi ottaa kuvia erästä mainosta varten. Olen ideaa tässä reilun viikon pyöritellyt, mutta kun mainos pääsee julkisuuteen vasta muutaman viikon kuluttua niin en ole kiirettä pitänyt. Teen sen huomenna niin ei tule kiire. Kun ei tiedä tulevista päivistä mitään. Yleensä kun tuudittautuu siihen tunteeseen että nyt on aikaa niin sitten alkaa tulla kaikenlaista.

TÄNÄÄN lämmitin eilen tekemääni ruokaa (koipireittä ja riisiä) paistinpannussa (olisihan se mikrossakin onnistunut) ja kylläpä oli hyvää. Parempaa kuin eilen uunista tullut. Olihan se tietysti ehtinyt jääkaapissa tekeytyä mutta paistaminen toi vielä oman makunsa riisiin.

TÄMÄ ilta kuluu Master Chefin parissa. Jos vielä yksi jakso ja sitten taas päätä tyynyyn niin on valmiina kohtaamaan huomisen haasteet. ■