mails.jpg

Päivällä piti käydä postissa (ja tottakai lumimyräkkä alkoi juuri silloin). Samalla reissulla kävin hyväksyttämässä tunnuksien mukana lähtevän saatekirjeen, ja kun muutoksia siihen ei tullut, olikin seuraava vaihe lähettää enemmän kuin useampi sähköposti. Helppoa se olisikin ollut jos olisi voinut laittaa suoraan ryhmälle, mutta nyt piti laittaa jokainen yksitellen kun viestin mukana oli tunnukset suojatun www-osion käyttöön. No onneksi sentään viestin pystyi kopioimaan ja liittämään, mutta jokaiseen piti erikseen liittää vielä ko. henkilölle tarkoitettu PDF. Tylsää mutta tulipahan tehtyä.

Iltapäivällä aloin kaivella muutaman vuoden takaista Flash-mainospohjaa. En sitä nyt enää Flashilla olisi toteuttamassa, mutta siinä oli graafisia elementtejä jotka olisin halunnut ottaa käyttöön uudestaan ilman että ne pitäisi piirtää uudelleen. Toivorikkaana tietysti kaivelin ensin työkoneen levyä, mutta eihän niin vanhat tiedostot enää siellä ole. Seuraava vaihe oli kaivella varmistuslevyltä, joka tuossa koneen vieressä nököttää. Sinne kopioin aina varmuuskopiot kulloisestakin työstä, ja kun työ on valmis, kokonaan sinne. Eihän se kaikkein turvallisinta ole, kun voihan se levy kosahtaa, mutta asiakkaille menee yleensä varmistustiedosto USB-tikulla. Tuolla varmistuslevyllä on toki töitä kauempaakin kuin vuoden takaa, kun 2 teran levy ei hetkessä täyty. Mutta eipä ollut sielläkään. Kävi sitten mielessä että olisiko se ollut 1T:n levylllä jonka tarpeettomana myin vuosi sitten ja vedin vain karkeasti sileäksi levyn sisällön. Alkoi noita ulkoisia levyjä olla vähän liikaa, kun vieläkin on teran levy työpöydällä. Sen säästin kun se on niin pieni että mahtuu melkein paidan taskuun ja on helppo ottaa mukaan.

Onneksi mainoksessa käytettyjä elementtejä en ihan vielä tarvitse, joten aikaa on tehdä ne uudelleen ilman turhia kiireitä. Ja tekemistä helpottaa sekin, että muistan hyvin millainen mainos oli.


lavalantula.jpg

Just in case you’re unable to unravel this mystery and can't quite grasp what the teaser poster above is all about, Lavalantula will take place in the Santa Monica Mountains, where a set of ancient volcanoes erupt and spew out a bunch of giant tarantulas that breathe lava. Are we all on board with that? Giant spiders with molten breath are going to be going berserk all over Los Angeles, burning people alive. And you’ll never guess who will be there to try and stop them. 

- Cinemablend -

Illan lopuksi laavaa sylkeviä hämähäkkejä. Älyvapaa päätös illalle. ■