lumi2.jpg

KYLLÄ oli aamulla kevät kaukana mielestä kun sälekaihtimet avasin. Tuuli puuskittaisesti ja lumi sekä räntä lensivät vaakasuoraan maan ollessa valkoisena. Oli melkein kuin jokin talvimyrsky. Piti kaivaa kaulaliina, pipo ja hanskat esiin ennenkuin lähti töihin päin. Eipä olisi uskonut että vielä muutama päivä sitten käveltiin sulaneilla pyöräteillä auringon paistaessa siniseltä taivaalta. Nyt oltiin kuin keskellä pahinta talvimyrskyä.

LÄMPÖMITTARISSA on jo melkein kolme pakkastetta eli jonkin aikaa tulee nuo lumet pysymään maassa. Vielä tuuleksii samaan malliin mutta sade on hellittänyt hiukan. Koko päivänhän sitä lunta tulikin, muutaman kerran ehdin päivällä käydä ulkona katsastamassa kelin.

TORSTAINA pitäisi jo olla plussan puolella ja siitä sitten lämmetä enemmänkin. Saapa nähdä kuinka mun ennustukseni pitää paikkansa. Vielä tässä on pari viikkoa aikaa sulatella lumet.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut taas vaihteeksi kysely erään kirjan taittamisesta. Tällä kertaa on kuulemma OneDrivessä jokainen luku omana tiedostonaan, samoin kuin kaikki kuvat omina tiedostoinaan. Kuullosti todella hyvälle kun ei tarvitse olla irrottamassa kuvia jostakin julmetusta Word-dokumentista. Vielä kun saisi linkin sinne kansioon ja tiedon että tuleeko painettuna ja/tai sähköisenä, niin voisin silmäillä aineistoa. Tosin tämä viikko on vuoronvaihtojen suhteen niin pirullinen että ei pahemmin taida jaksaa ryhtyä sen kanssa puuhastelemaan. Huomisen iltavuoron jälkeen seuraa taas aamuvuoro, joten huomenna ei varmaan paljoa muuta kuin yritetään rauhoittua illalla kotiin tultua niin että ehtii nukkua muutaman tunnin ennenkuin on aika taas lähteä.

TÄNÄ iltana jatketaan Gothamin parissa. Pari kolme jaksoa voisin katsoa ennen peiton alle kaivautumista. Huomenna kun kello soi vasta kymmenen aikaan, ja silloinkin jää vielä reilusti aikaa ennenkuin pitää lähteä töihin. ■