wint.jpg

EIPÄ onneksi yöllä lunta tullutkaan. Ja ei päivälläkään vaan kaupunki kitui harmaan päivän kourissa. Ei edes vettä muistanut sataa, lämpömittari sahasi hieman nollan kummallakin puolella. Mutta ei mua tämä harmaus haittaa, kunhan ei sada mitään. Tälläisinä päivinä on mukava kietoutua huopaan ja kuluttaa aikaa vain ihan ollen. No en kyllä koko päivää vain ollut vana kyllä sitä piti pikku hommiakin tehdä. Uusimpaan kirjaan tuli kannen mitoitusohjeet niin lähellä kello neljää, etten viitsinyt enää aloittaa sitä vaan päätin jättää sen huomiselle. 

HUOMENNA pitää varmaankin aamupäivällä käväistä katsomassa se kone jossa GoogleDrive ei käyttäjän silmiin sattunut. Samalla reissulla jotakin sapuskaa huomisen varalle kun lauantai on taas se isompi tankkauspäivä. Pitäisi keksiä jotakin mitä kokata mutta vielä pää kumisee tyhjyyttään, mutta eiköhän se lauantaina viimeistään kaupassa selviä.

TÄNÄÄN tuli tieto että talon asuntojen ovet vaihdetaan. Käyvät ensi viikolla joissakin asunnoissa katsastamassa mitat varmuuden vuoksi. Missä asunnoissa käyvät, se on ihan satunnaisesti valittu ja kun tarvittaessa pääsevät yleisavaimella sisään niin ei tarvitse olla paikan päällä kyttäämässä. Johan  tuo mun ulko-oveni kaipaakin vaihtoa, on sen verran kieron että voisi toimia jonkinsortin lasketteluvälineenä. Naapurin tapasin pihalla ja oli pyytänyt uuden hellan. Munkin pitäisi ilmoittaa että uusi hella olisi hyvä tässäkin huushollissa, onhan tuo vanha palvellut jo ainakin 20 vuotta, ellei reilusti kauemminkin. Jos ensi viikolla saisin siitä ilmineerattua.

AJATTELIN katsoa löytyisikö joku leffa katsottavaksi ennenkuin painun hetkeksi kirjan kanssa punkkaan ja sitten unten maille. Toivottavasti vain joku parempi kuin eilinen tekele. ■