kras.jpg

VANHA valurautainen pata on ehtinyt olla liedellä muutaman päivän, kun en mukamas ole ehtinyt kiikuttaa sitä roskiskatokseen. Tänä aamuna ajattelin vieväni sen lopultakin pois, mutta tuli kuitenkin uusi idea. Mitäs jos istuttaisin vaikka krassia sen täyteen ja laittaisin roikkumaan puun oksaan. Katsastin jo lähimmän liikkeenkin josta ketjua saisi, mutta sitten tuli kuitenkin mieleen että krassi kun ei siedä juurillaan seisovaa vettä, eikä se pata sitä vettä minnekään päästä. Ja varsinkin jos jos luvatut sateet saapuvat niin saattaisi istutus uida vedessä sen jälkeen. Voisi käydä äkkiä niin että padasta roikkuisi kuolleita krasseja. Päätin siis kuitenkin hylätä sen idean. Vien huomenna padan roskiskatokseen näkösälle, ottakoon joku jos haluaa.

PÄIVÄLLÄ "pakollinen" kierros kaupungilla. Lämpömittari huiteli +25 asteessa joten varjossa piti istua ja katsella kaupungin vilinää. Kotipihalla sitten vielä kiikkuun istumaan kun ei ollut vielä kiirettä puuron keittoon kun sen verran ajoissa olin taas liikkeellä. Siinä keinussa istuessa tuli mieleen toinen idea pihan kukkapenkkiä ajatellen. Mähän kaavailin jo tälle kesälle että jatkaisin sitä aloittamaani osiota, mutta kun ruusu alkaa olla sen verran laaja, jätin sen penkin jatkamisen toistaiseksi. Idea joka pälkähti päähän oli, että jos hankkisin ensi kesää varten pätkän muhviputkea tai jotakin vastaavaa, ja siihen reikäsahalla sopiva määrä reikiä sopiville kohdille. Mikäli putki ei satu olemaan musta niin spraymaalipintaan. Sitten vain putki maahan pystyyn, multaa täyteen ja istutetana kukat reikiin ja putken huipulle. Tietysti jotakin köynnöstävää niin peittävät sitten putken kokonaan. Tässä on hyvin aikaa ensi kesään valmistella se.

HUOMENNA pitää poiketa apteekissa hakemassa diabetes-lääkkeet. Keskiviikoksi on vielä, joten parempi hakea nyt kun vielä muistaa. Ja eihän sitä tiedä kuinka surkea keli on keskiviikkona, niin ei tarvitse mahdolliseen rankkasateeseen lähteä. Voi vaikka alkaa miettimään toteuttaako muutaman kuvan joiden tekemistä eräällä foorumilla on pyydetty. Toinen on siinä kiikunkaakun teenkö vai en, toisesta taas voisin vääntää gif-animaation ellen jopa videota. Katsotaan riittääkö innostus. Foorumilla kyllä jo kerroin että muonavahvuudessa olen täysipainoisesti vasta elokuun alussa.

KAI se on taas yritettävä löytää jokin leffa katsottavaksi. Eilen piti katsoa eräs kauhuelokuva, mutta ei sitä sitten ollutkaan saatavilla. Josko tänään olisi parempi onni. ■