spring.jpg

EI nyt oikien tahdo ymmärtää. Laitoin webhotellin tarjoajalle viestiä, että voisivatko lähettää mulle tunnukset hallintapaneeliin? Tänään tuli sähköpostia että olivat yrittäneet soittaa. En vastannut kun olin sairaalan puolella käymässä, ja siellä hurahtikin puolitoista tuntia. Viestissä oli kysymys mitä mä oikeastaan haluan tehdä? Ai mitäkö, no päästä hallintapaneeliin! Ja katsomaan saisiko sitä kautta tehtyä salasanasuojatun osion. Sairaalasta päästyäni piti käydä kaupassa ja kotiin päästyä kello oli niin lähellä neljää, että laitoin sähköpostia jossa lupasin palaavani asiaan maanantaina puhelimitse. Tosin mä en ymmärrä mitä se niille kuuluu mitä mä siellä hallintapaneelissa teen. Sehän on juuri sitä varten että asiakas voi ITSE tehdä siellä muutoksia. Katsotaan meneekö maanantaina perille?

HAAVAHOIDOSSA meni siksi niin pitkään kun jouduttiin odottelemaan tohtoria paikalle. Menihän se aika kun rupateltiin kaikenlaista odotellessa. Olikin taas ihan eri hoitaja kuin aiemmilla sairaalakäynneillä. Viisastuneena mä otin aamulla kuvan varpaan "pakkauksesta" niin saatoin sitten näyttää millaisen teippauksen siihen haluan. Sanoi tämä hoitaja että on todettu juttu että vaikka kuinka löysälle yritetään se liimautuva harso jättää niin se vaan tahtoo alkaa kiristää, ja kun se ei sitten jousta yhtään, niin puristaa kyllä ikävästi. Laitettiin mulle teippaamalla niin ei tarvitse olla löysäämässä viikonlopun aikana, vaan maanantaina otan pois ennen suihkussa käyntiä. Tohtori kirjoitti lisää pillereitä, tuli uusi lääke ja antibioottikuurikin alkoi taas. Niitä mun tarvinnutkaan tänään hakea kun oli kotona valmiina kolmen viikon kuuri. Jäivät silloin kun piti vaihtaa kuuria. Kesäkuun alussa pitääkin hakea taas vähän kaikkia pillereitä kun loppuvat melkein kaikki samaan aikaan.

VIIKONLOPUN aikana pitäisi tekaista yksi mainos, onneksi kuvat ja tekstit ovat valmiina. Saadaan sitten maanantaina liikkeelle se. Jos jalka olisi paremmassa kunnossa, niin sitä oltaisiin jo Tallinnan humussa ja sumussa. Kaverit ovat päivittäneet FB:iin kuulumisia matkan varrelta. Yksi matkanjohtajista on flunssassa ja ääni maassa, mahtaa olla mukava olla siellä porukkaa kaitsemassa. Mutta pakko oli lähteä kun ei siihen enää ketään toistakaan voinut hankkia.

MUUTAMAN päivän on aurinko paistellut ja lämmittänyt mukavasti. Eilisiltana satoi evttä ja räntää, ja tänään päivällä kaikkea mahdollista, tosin hyvin lyhyen aikaa. Ovat lumet saaneet mukavasti kyytiä viime päivinä. Taitaa se kevät vaan olla kuitenkin lopultakin tulossa. Vielä menee kuitenkin aikaa ennenkuin saa upottaa sormensa multaan.

PÄIVÄLLÄ poikkesin kultaliikkeessä kun kerran kulmilla olin. Kävin katsastamassa teräskoruja, ja viimeisenä satuttiin vitriinin eteen jossa oli sellainen koru jota voisin kyllä ajatella käyttäväni liittomme merkkinä. Otin kuvan luvan perästä ja laitoin siipalle josko tuollaiset ostettaisiin? Käydään vielä yhdessä katsomassa, ja eihän sitä missään ole sanottu että molemmilla olisi pakko olla samanlainen.

HUOMENNA onkin taas pyykki-ilta. Ja päivällä silputaan kaalia. Pitää päästä herkuttelemaan joten viikonloppuruoaksi on kaalilaatikkoa. Siinähän se tulee omia aikojaan uunissa, ja sillä aikaa voi tehdä jotakin muuta.

NYT kun telkusta ei taas tule mitään, niin pitää etsiä joku leffa katsottavaksi. Mutta ensin verensokerimittaus ja sitten vielä ennenkuin painun pehkuihin. ■