lotto.jpg

Aamulla Facebookissa jäin taas hetkeksi miettimään, miten jos ei nyt tyhmiä niin todella herkkäuskoisia ihmiset ovatkaan. Muutama kaveri (ihan real life) oli taas käynyt tykkäämässä ja jakamassa tuon "lottovoittajan" sivulla. Ihan takuuvarmasti joku "lottovoittaja" siellä onkin taas rahaa jakamassa. Hei haloo! Pitää sitten kun nähdään naamakkain niin kertoa ettäå ei kannata noita käydä tykkäämässä, kun joutuu kuitenkin loppujen lopuksi ainoastaan kusetetuksi. Se, että kaikki yhteystiedot aina puuttuvat, ei tunnu koskaan soittavan mitään kelloja. Hyvä sivu huijauksista on https://www.facebook.com/groups/vaarattuki/permalink/718831028249406/?comment_id=769567159842459&notif_t=group_comment_reply.

Päivällä pakkasta oli vain vaivaiset -15 °, joten päätin kiertää kauppaan pidemmän kaavan kautta. EI tosiaan tuntunut kylmältä ja aurinkokin vilahteli, joten mukava oli edetä ja saattoi jopa pysähtyä juttelemaan tuttujen kanssa. Reppu täyteen ja bussilla kotiin, kun sen verran oli ostoksia.

Kotona tuunattu makaronilaatikko uuniin ja sitten siivoamaan. Eihän tässä olla kuin viikko kotona, niin ei kai sitä ihan kauhesti ehdi sotkemaan. Ja kun huomenna tulee asiakas niin onhan se mukavaa kun on nurkat puhtaina.  

Telkkarista ei näytä tulevan taas yhtään mitään, eli pitää etsiä pari leffaa katsottavaksi iltaa varten. ■

 

(Hän viettää tänään merkkipäiväänsä. Laitoin onnittelut tekstarilla kun ei soittoon vastattu. Hälytti kyllä mutta ei vastattu.)