vuoro.jpg

EILISAAMUNA oli se jalkahoito. Ai että osasi rentouttaa kun melkein tunti hierottiin ja käsiteltiin jalkoja. Sanoinkin jalkahoitajalle että herättää mut niin että ehdin iltavuoroon. Ei suostunut (☺) vaan piti lähteä vielä kotona käymään eväät hakemassa.

TÖISSÄ ei mitään sen kummempaa, osasto saatiin siistittyä ja muutenkin pidettyä siisteyttä yllä. Asiakkailta on tullut positiivista palautetta uuden järjestyksen myötä, mukavahan se on ollut kuulla ettei ole hukkaan mennyt meidän aherrus ja ahkerointi.

HUOMENNA menenkin aamuvuoroon, samoin kuin perjantaina ja viikonloppu onkin vapaa. Ajattelin josko lauantaina kävisin lenkkareita katsomassa, ja samalla reissula voisin kiertää katsastamassa Kontinkin, kun sen verran huonoa palautetta olen siitä kuullut viime päivinä. Näkisi onko asia oikeasti niin. Viimeksi kun kävin niin ei se mieltä ylentänyt, sen verran vähän oli tavaraa esillä. Pitäisi myös käydä hankkimassa puutarhakalkkia ja kevätlannoitetta, saa nähdä ehdinkö niitä viikonloppuna. Tosin niillä ei vielä kiire ole kun lunta on vielä sen verran paljon. Ja uusi näppäimistökin pitäisi ehtiä jossakin välissä hankkimaan.

KEVÄT odotuttaa edelleen itseään. Tänä aamuna oltiin pakkasen puolella seitsemän asteen verran, päivällä aurinko kuitenkin lämmitti ja illalla ennen seitsemää oli vielä asteen verran plussan puolella. Mutta pakkasta on luvattu tulevaksi yöksi, mutta vielä mittarissa on melkein aste plussaa. Jospa ei se pahemmin menisikään pakkaselle.

JOSKO vielä katsoisin yhden jakson Glitchia ja sitten nukkumaan niin jaksaa aamusella. ■