reb.jpg

AAMULLA kävin vielä kaikki kansiot läpi sekä tietokoneella, ulkoisella arkistolevyllä ja jopa miniläppärillä, mutta kyllä se kutsun pohja oli kadonnut. Itse asiassa siinä samalla meni edellistenkin kutsujen pohjat ja työaineistot, mutta se ei ollut kovin suuri menetys, sillä kutsu on uusi joka vuosi. Tosin toisen ja kolmannen vuoden kutsussa oli sama pohja, ja samoin neljännen ja viidennen. Eihän siinä sitten auttanut muuta kuin eilisten ajatusten pohjalta lähteä kehittelemään jotakin samantyylistä, mutta kuitenkin uutta. Menihän siinä aikansa ennenkuin sain lopputuloksen johon olin tyytyväinen. Photoshopissa oli parhaimmillaan 25 tasoa. Mutta kun piti tehdä liukuvärejä, tasomaskeja, häivytyksiä, muutama elementti jotka ovat toistuneet edellisissä kutsuissakin, niin saihan niitä tasoja aikaiseksi. Tällä kertaa ei ollut käytössä kuin sinisen eri sävyjä ja valkoista. Tekstit tulevat mustalla, mutta sitten taitto-ohjelman puolella. Siinä samalla kun taustaa pyörittelin mietin myös sitä pääsiäiskorttia ja yksi idea tuli. Kortin työstö jää loppuviikon puolelle. Enkä ole vielä ollenkaan varma onnistuuko se juuri sillä tavalla kuin ajattelin, mutta selviää aikanaan.

POSITIIVISTA päivässä oli se, että sokeriarvot ovat pysyneet kurissa ilman insuliinia. En nyt kuitenkaan vielä ole palauttamassa niitä apteekkiin, varsinkaan kun Kelalta ei vielä ole tullut päätöstä korvattavuudesta. Negatiivista puolestaan se, että jalkaa alkoi särkeä. Muutama särkylääke piti päivän mittaan ottaa että pahin jomotus talttui. Edelleen juilii mutta pitää mennä yö ilman pillereitä kuitenkin. Vaikka sitten taas nojatuolissa.

NOJATUOLISSA tulikin jo taas tovi viivyttyä, kun katselin illan lopuksi Machined Reborn -leffan. Olipahan melkoinen esitys: juoni loisti poissaolollaan, tärkeintä oli vain lahdata ihmisiä. Kertakaikkisen surkea esitys, en edes muista milloin olisin näin onnetonta elokuvaa katsonut (eilinen Ouija oli mestariteos tähän verrattuna):

THE story is about a newlywed couple moves on a property in the Arizona desert, they think they’ve found their dream home. Unfortunately, the house belongs to a serial killer known as Motorman Dan,who rises for one more round of terror. Anyone who stands in his way will suffer terrible pain that they can't imagine.

HUOMENNA vaihteeksi aikaisemmin hoitajalle ja iltapäivällä jatkuu/viimeistellään tämän päivän projekti. Ja jos innostusta riittää, niin voi aloittaa sen pääsiäiskortin. Tai jotain muuta. ■