vd1.jpg

NYT sääennustajat onnistuivat lähes nappiin sateen alkamisen suhteen, sade alkoi viime yönä vain puoli tuntia ennustettua aiemin eli jo hieman puolen yön jälkeen. Ja vettä tuli ihan kunnolla, hyvä kun luotin ennusteeseen ja jätin kukkapenkit kastelematta. Oli mukava mennä nukkumaan ja kuunnella avoimista ikkunoista sateen ropinaa. Siihen ropinaan nukahdin ennen sateen loppumista. Oli jossakin vaiheessa yöllä loppunut, aamulla ei enää satanut ja töihinkin pääsin pilvipoutaisessa säässä kävelemään iltapäivän puolella. 

PÄÄSIN lähtemään töistä taas ihan ajoissa, jostain syystä hiljeni kummasti noin tuntia ennen sulkemisaikaa. Sinänsä hyvä, pääsin tekemään siellä iltatöitä niin että kun pistin kaupan ovet lukkoon ei ollut muuta kuin kassojen lasku. Kotiin kävellessä katselin kuinka taivas oli välillä melkoisen tumma mutta ei kuitenkaan satanut.

HUOMENNA on syyskauden kokousten ensimmäinen kokous. Kun olen aamuvuorossa niin pääsen osallistumaan tähän aloituskokoukseen. Tuleehan huomisesta hieman pidempi päivä mutta eiköhän sen jaksa. Samalla kertaa pääsen sopimaan toisen kokouksen varmaan jo ensi viikolle. Ja siitä eteenpäin kahden viikon päästä olisi taas illalla kokous mutta silloin taidan olla iltavuorossa eli se jää väliin.

TÄNÄÄN muuten allekirjoitin uuden työsopimuksen. Olen vielä vuoden loppuun (ainakin) duunissa, eli melkoisen pitkäksi venähti visiitti. Vaan mukava siellä on ollut noin pääsääntöisesti ja kun pankkitilillekin tulee kerran kuukaudessa takuuvarma tulo niin mikä ettei.

SE ikuisuuseepos odottaa vieläkin mulla tuolla hyllyssä. En ole loman jälkeen viitsinyt siihen koskea, ja helteiden aikaan ei kummoisesti kiinnostanut istua koneen ääressä. Alustavasti olen miettinyt josko tulevana lauantaina jaksaisin aloittaa korjausten tekemisen ja jatkaa siitä sunnuntaina. Lauantaina tosin olen töissä joten ei siihen iltaan kauheasti aikaa jää mutta jos sunnuntaina heti aamusta aloittaisi niin voisi illansuussa olla valmista, ainakin osittain ellei kokonaan.

VIELÄ jakso pari seuraamaani sarjaa ja sitten lukemaan kirja loppuun. Saan palautettua sen huomenna töiden jälkeen kun odottelen että pääsen kokouspaikalle.

TÄNÄÄN ei enää ollutkaan samanlaisia helteitä kuin aiempina päivinä, jossakin +15 asteen lukemissa mittari liikku. Oikein sopivaa näin syyskuun lukemiksi, ja sellaisina soisi niidne jatkuvan vaikka pari kuukautta tästä eteenpäin. ■