lumi.jpg

AAMULLA heräsin tekstiviestin merkkiääneen. Ja yksi ei riittänyt, tuli heti kohta toinen perään. Ensimmäinen oli tieto siitä että resepti on uusittu; näitä pillereitä on vielä noin pariksi viikoksi mutta kun reseptin uusiminenkin vie viikon niin piti olla ajoissa liikkeellä. Toinen viesti oli eräältä henkilöltä jolle jo viime syksynä piti suunnitella nettisivut mutta hän aloittanutkaan liiketoimintaansa vielä silloin. Ilmeisesti taitaa nyt olla aloittelemassa. Tekstasin takaisin että soittele vaan, ja lupasi puolen päivän aikaan soitella.

EIPÄ siinä sitten enää kannattanut peiton alle kömpiä vaan siirryin aamukahvin laittoon. Yöllä olikin satanut enemmän lunta, koko maa oli valkoisena ja vieläkin satoi lunta kun keittiössä hääräilin. Loppui kyllä aika pian ylösnousuni jälkeen. Nyt tuolla on jo ihan tarpeeksi lunta mun tarpeisiini, tosin luvattu on että saattaisi vettä tulla lähipäivinä. Pystyykö sulattamaan nuo lumet alta pois ennenkuin uusi luvattu lumisadealue tulee. Aurinkoakin on luvattu mutta ainakin vielä taivas pysyi harmaana. Kun sade kerran atukosi niin käväisin lähikaupassa hakemassa aamupalaa tiistaiksi.

PÄIVÄLLÄ sitten tuli puhelu tältä nettisivuista viestittäneeltä henkilöltä. Vielä kun ei yrityksellä ole nimeä niin ei voi perustaa sivustoa yrityksen nimellä. Ehdotin että jos alkuun tehtäisiin henkilön omalla nimellä, ja sitten kun yrityksellä on nimi niin sille sivut ja ohjattaisiin omalla nimellä oleva sivusto yrityksen sivuille. Voisi sitten vaikka vuoden päästä lopettaa oman sivustonsa. Käskin katsella mikä nettihotellipaketeista olisi mieluisa, ja samalla tilaamaan CMS-julkaisualustan siihen niin ylläpito on helppoa. Tosin pyysin että laittaa mut tekniseksi tukihenkilöksi siihen tilaukseen, Uhkaili että saattaa jo huomenissa soitella mutta kerroin että olen yön yli reissussa joten torstai olisi parempi päivä.

PÄIVÄLLÄ skannasin ne uudet valokuvat. Olihan se paljon nopeampaa kun olivat oikeita valokuvia niin sai lasille parhaassa tapauksessa mahtumaan neljä kuvaa. Meni siinä silti puolitoista tuntia, sen verran niitä kuitenkin oli. Niitä skannatessa pähkäilin josko kuitenkin aloittaisin loppuviikosta sen julkaisun kasaamisen. Voisin tallentaa jokaisen luvun omaksi tiedostokseen, niin käsittely olisi helpompaa. Silloin kun mä tekstit juoksutin pohjaan kuvittelin että kaikki kuvatkin tulisivat yhdellä kertaa eikä näin, että kuva sinne ja pari tänne.

HUOMENNA meikku ottaa sellaisen yhden yön kestävän tauon, keskiviikkoiltana taas jo takaisin kotiin. Ei ole onneksi mitään kiireisiä töitä juuri nyt joten voi hetkeksi irrottautua ja käydä rentoutumassa. Päiväkin muualla piristää kummasti. ■