giphy.gif

EILEN ryhdyttiin erään työkaverin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uutta esillepanoa. Kun mulla oli alkuillasta se kokous, niin en viitsinyt lähteä kotona käymään vaan jäin töihin pidemmäksi aikaa niin että saatiin se homma alulle. Kokouspaikalle päin kävellessä katselin tummien pilvien vyöryä ja odotin vain että koska sadekuuro ryöpsähtää niskaan mutta kuivana pääsin perille.

KOKOUS kesti parisen tuntia kun se aina äänessä ja joka asiaan mielipiteensä kertova henkilö oli myös paikalla. Onneksi poistui kuitenkin puolentoista tunnin jälkeen joten loput asiat saatiin käsiteltyä huomattavasti nopeammin. Kotiin kävellessä taivas oli yhä tumma mutta kuivana pääsin pihaan. Ja oli edelleen lämmin, koko päivän taisi olla enemmän kuin +15 astetta. Kellon lähestyessä puoliyötä sade sitten saapui, oli taas mukava kuunnella sateen ropinaa ja tuulen suhinaa.

TÄNÄ aamuna olikin vain +10 astetta eli piti kiskaista huppari päälle kun läksin töihin. Aamu oli harmaa mutta töihin matkatessa aurinko alkoi kaivautua esiin pilviverhon takaa. Aamuvuoroon merkitty henkilö ei saapunutkaan töihin joten jouduimme puoleen päivään asti palvelemaan kahden henkilön miehityksellä, joten en ehtinyt siihen uuteen esillepanoon juurikaan koskea. Juuri kun olin jotakin siihen tekemässä niin oli jo asiakas hihansuussa nykimässä. Onneksi puolen päivän jälkeen saapui lisää työntekijöitä, jolloin pääsin eilisen kaverin kanssa taas jatkamaan sitä esillepanoa. En tiedä saadaanko huomenissa valmiiksi vai meneekö ensi viikolle. 

TAUOLLA piti soittaa ja sopia yksi uusi kokous ensi viikolle. Päätin että mennään syömään kunnolla ja pidetään kokous ravintolassa. Valitsin paikan niin että kaikkien on helppo tulla sinne omista suunnistaan eikä kukaan joudu tekemään ylimääräisiä lenkkejä sen johdosta.

KOTIIN pääsin kuivana vaikka yhdessä vaiheessa tuntui siltä että muutama pisara olisi tipahtanutkin.

EN ehtinyt muuta kuin saamaan kotioven kiinni takanani niin jo soi ovikello. Siellä soitteli asukastoimikunnan puheenjohtaja ja kertoi että meidän pitäisi parin viikon päästä pitää kokous. Onneksi mulle on merkattu aamuvuoro sille päivälle joten ei tarvitse sen vuoksi ryhtyä työvuoroja vaihtamaan. Kokouskutsut pitää ensi maanantaina toimittaa muille asukkaille, ja kun pj kysyi tarjotaanko kahvit niin totesin että eiköhän se ole viisasta niin saadaan hieman enemmän ihmisiä paikalle. Kokouskutsuja ei vielä ole valmiina joten menee ensi viikkoon ennenkuin saadaan ne jakoon. Kokousten suhteen näyttääkin tämä syksy alkaneen rivakasti, tuota asukaskokousta seuraavalla viikolla olisi taas jo seuraava kokous mutta silloin olen iltavuorossa joten se kokous jää väliin.

HUOMENNA on taas iltavuoro joten tänään voisin katsoa saanko sen yhden sarjan katsottua loppuun asti. Tosin voi olla vielä sen verran monta jaksoa että jää vielä lauantaillekin. Huomenna ei välttämättä tule telkkua katsottua kun lauantaiaamuna pitää herätä taas varhain töihin lähdön vuoksi.

ULKONA tuulee edelleen melkoisen navakasti mutta sade on ainakin toistaiseksi lakannut. Ja toivottavasti huomenna on taas poutaisempaa työmatkojen aikana. Tämä olisi oikein sopiva järjestely: öisin sataa ja päiviksi poutaantuu. ■