plan.jpg

AAMULLA tuuli ja tuli vettä siihen malliin ettei tarvinnut kuvitellakaan kävelevänsä palaveriin. Piti turvautua julkisiin. Onnekksi pysäkki oli niin lähellä palaveripaikkaa että ei ollut kuin parin minuutin kävely. Kyllä silläkin matkalla tuuli reuhtoi sateenvarjoa niin että luulin jo lentäväni tuulen mukana ties minne.

PALAVERI kesti reilun pari tuntia. Piti ottaa muutamia puheluita niin että saatiin aikataulun runko valmiiksi. Ensi viikolla tarkennetaan vielä ihan loppuvuotta. Mutta onhan tuossa jo ihan tarpeeksi muistamista tälläkin hetkellä. Juttelin siitä Oulun koulutuskeikasta, ja periaatteessa mulle voitas sponssata kaikki (matkat, majoitus ja kurssi) jos mä sinne innostun lähtemään. Vielä en ole päätöstä tehnyt, pitää miettiä viikonlopun aikana. Typerää kun junalla ei pääse perille asti vaan pitää vaihtaa bussiin, joka tarkoittaa että järkevämpää on lähteä bussilla. Eikä se tainnut olla kuin kympin kalliimpi. Majoitusta pitää vielä katsastaa uudemman kerran, en mä luxushotellia tarvitse, pääasia että majapaikka on mahdollisimman lähellä koulutuspaikkaa.

HUOMENISSA voisin väsätä jo ensimmäisen mainoksen kun mulla on kaikki tarvittava tieto sitä varten. Saisi taas hieman tiputeltua noita juttuja pitkin elo-syyskuuta niin ettei ihan kaikki ole yhdessä kasassa. Varsinkin kun Tampereelta paluun jälkeen on kuitenkin taas pienimuotoinen rutistus. Se harmittaa että Särkänniemi on juuri sulkenut ovensa kun Tampereelle saavun eikä Vapriikissakaan taida olla mitään sellaista uutta nähtävää, jota viitsisi lähteä katsomaan. No ainahan on Työväenmuseo Werstas, jossa voi piipahtaa. Sen verran kaikenlaista siellä kuitenkin on. Ja ihan siinä vieressä voi sitten sammuttaa janonsa. ■