kusetus.jpg

PISTIN päivällä telkun taustalle auki kun oli taas niin tylsä homma tehtävänä, nimittäin 528 käyttäjätunnus/salasana-yhdistelmää. Tarkoituksena oli alunperin näin kesällä vaihtaa helpompaan systeemiin ja uuteen web-hotelliin mutta asia tulee ajankohtaiseksi vasta vuoden loppupuolella.

JÄTIN tuon Tiedä ja voita -"pelin" pyörimään, niin että sain sivukorvalla kuunnella tuota p*skapuhetta jota juontaja suoltaa. Viimeisiä tarjouksia tuli useampaankin kertaan ja "peli" oli loppumassa monta kertaa. Kummasti kuitenkin meni tunti ja 45 minuuttia ennenkuin tähän ylitsepääsemättömän vaikeaan "peliin" saatiin vastaus. Kyllä niitä hölmöjä vaan riittää jotka noihin soittelevat. 

KUN tiedät vastauksen ruututehtävään, soita ruudussa näkyvään numeroon. Tarkista käytössä oleva numero ja hinta televisioruudulta. Kilpailulinjalla esitetään ensin yksi kysymys. Vastaa kysymykseen äänimerkin jälkeen oikein ja mahdollisimman nopeasti puhelimen numeronäppäimillä. Mikäli olet ensimmäisen kysymyksen jälkeen kilpailulinjan paras pelaaja tai jaetulla kärkisijalla, saat toisen kysymyksen.

TUOLLA kahdella eurolla joka on puhelun hinta ei takuuvarmasti pääse vastaamaan, vaan soittamaan joutuu useamman kerran saadakseen nopeimman ajan. Ja kun helpoimmilla kierroksilla maksetaan 20 euroa palkinnoksi, niin piankos pelkät puhelukulut ovat saman verran. Mutta eihän se minulle kuulu mihin ihmiset rahansa tunkevat. Vaikka sitten näihin k*setuksiin.

(PALKINTO maksetaan suomalaisen tilitoimiston kautta 45 vuorokauden kuluessa siitä kun voittaja on antanut tarvittavat tiedot voiton maksua varten. Ohjelmasta saatu palkinto on voittajalle henkilökohtaista verotettavaa tuloa.)

NYT raparperin säilöntään :) ■