snow.jpg

Maanantaina ehdin jo ajatella, että tiistaina ei mitään kiirettä ole. Ei näköjään pitäisi ajatella. Tiistaina tuli nimittäin sähköpostia jossa pyydettiin tekemään mainos toukokuussa ilmestyvään lehteen ja aineisto pitää toimittaa tiistain nimissä. No ei siinä mitään, mulla oli materiaali valmiina. Mutta kun A4-kokoisen mainoksen pääsisältö pitää sovittaa 5 x 10 senttimetrin kokoiselle alueelle, niin joutuu siinä hiukan miettimään että kuinka pienellä uskaltaa tekstit laittaa. Sain kuitenkin sen väsättyä ja lähetettyä lehteen. Ja sieltä tuli vastauskin vielä saman päivän aikana että laitetaan lehteen.

Tänä aamuna olikin melkoinen yllätys herätessä. Lunta tuli taivaan täydeltä ja oli tullut jo jonkin aikaa, kun maassa oli useamman sentin kerros.Nyt on sohjoa pyörätiet täynnä, onpa hauska siellä kävellä lenkkarit märkänä. 

Päivällä tuli vaihteeksi puhelu eräältä omakustannekirjoittajalta. On tekemässä kirjaa ja kaipaili taittotarjousta. Tein sen siinä puhelimessa, ja koska mun numero oli saatu eräästä kirjapainosta. Piti soitella painoon ko. henkilölle että millaiseen formaattiin tämä kirjoittaja on julkaisunsa halunnut, kun on tarjouksen jo pyytänyt. Selvisihän se. Katsastin aineiston ja ainakin kannet menee tekijällä uusiksi, ovat niin väärin tehty kuin vain voi....

Alakertaan muutti joku ilmeisesti hieman erikoisempi tapaus. Viime yönä siellä "keskusteltiin" melko kovaäänisesti tavaran jakamisesta, ja sitä jatkui aina tuonne 04 tienoille asti. Päivät tämä tapaus kuluttaakin sitten jotakin ihme jumputusta soittamalla, ainakin se alkaa jo aamulla ja jatkuu edelleen alkuiltaan asti. EI tosin soita niin kovaa että voisi tehdä häiriövalituksen, mutta se matala bassojyrinä kantautuu hyvin pitkin rakenteita.

Kohta on taas aika siirtyä toiseen paikkaan viettämään iltaa kokouksessa. Eihän edellisestä olekaan kuin kaksi viikkoa. Toivottavasti mennään vauhdilla läpi.

Huomenillalla taas reissun päälle, lyhyt tällä kertaa, varmaan jo lauantaina tulen takaisin. Hyvää harjoitusta kohta koittavaa lomanpätkää varten. ■