pesu.jpg

Kyllä se vaan niin oli että ensi viikolla pienimuotoinen palaveri, ja mainokset pitäisi saada liikkeelle torstaina. Jotakin pikkuideaa on jo kehittynyt, pitää ehtiessä vierailla parilla sivustolla jotka liittyvät mainoksiin. Mutta onhan sitä ennenkin melkoisen kiireisellä aikataululla ehditty ja onnistuttu.

Kun sunnuntaille on luvattu reilusti plussan puolelle, niin ajattelin josko hurjisin ja pesisin ikkunat. Tässä kun pääsiäisenä olis hyvin aikaa. Olisipa sitten sekin murhe alta pois eikä tarvitsisi enää miettiä. Ja kun ajattelin laittaa broilerin rintaleikettä sunnuntaina uuniin, niin niiden kypsyessä olisi sopiva hetki.

Vielä ei ole tullut toista tarjousta (joka tälle päivälle luvattiin), joten kijoittaja joutunee odottamaan ensi viikkoon ennenkuin saa tarjoukset nähtäväkseen. Tosin siitä puuttuu vielä kansikuvakin, ja se taitaa tulla Helsingistä. Eikä tällä julkaisulla vielä kiirettä ole, kun heinäkuussa on vasta jaossa. Tosin painon kesälomat pitää huomioida, ja mun omat lomat. Toukokuussa näillä näkymin viikko, ja sitten kesäkuussa kaksi ennen juhannusta. Alustavasti. Eihän sitä koskaan tiedä kuinka nopeasti suunnitelmat muuttuvat.

Saapas nähdä kuinka käy perjantaille suunnitellun grillauksen? Sääennusteet kun näkyvät muuttuvan, ja vähän erilaisia ennsuteita tulee sen mukaan mistä katsoo. Jokatapauksessa jatkojohto on hankittu, tarvitaanpa sitä perjantaina vai vasta myöhemmin. ■