room.jpg

PUOLISENTOISTA viikkoa on vierähtänyt täällä väistöasunnossa. Vaikka ympärillä onkin omat tutut huonekalut, ei tämä asunto tunnu yhtään omalta. Ja melkein joka päivä huomaa että tarvitsisi jotakin, jota on toisessa asunnossa. Mutta sinne ei nyt pääse hakemaan yhtään mitään.

KOLMISEN päivää repivät lattiaa ja seiniä auki. Ehkä nyt on vuorossa kuivureiden tuominen sinne ja viikon (?) mittainen kuivatus. Sitten uuden lattian valu, seinien laatoitus, sähkötyöt, vesijohdot ja kalusteet. Ennen syyskuun loppua ei varmaan pääse takaisin muuttamaan.

SEN verran ankealle tuntuu tässä asua että mieluummin liikun kaupungilla ja tapaan tuttuja kuin vietän aikaa täällä. Ensi maanantaina lähden viikon lomalle, joten onneksi silloin ei tarvitse miettiä tätä.

LOMALTA palattua onkin edessä melkoinen urakka, materiaalia on 700 sivua A4-kokoisena ja se pitää taittaa B5-kokoon ja mahdollisimman nopeasti. Laitoin mielestäni ihan kohtuu hinnakkaan tarjouksen mutta niin vain meni läpi. Onpahan tulossa vähän enemmän rahaa syksymmällä.

TILASIN Kuluttajapaneelista viisi lahjakorttia Poweriin, kun oli ehtinyt sen verran kertyä pisteitä. Kunhan kortit tulevat niin käyn hakemassa uuden näytön, ja kun pääsen takaisin omaan kämppään niin pitää rakentaa simppeli teline johon voi sijoittaa kaksi pöytäkonetta päällekkäin. Niitä kun nyt kertyi enemmänkin. Voinen ehkä lopultakin luopua tuosta kohti matkansa päätä matkaavasta läppäristä.

HUOMENNA pitää käydä sopimassa että nettiliittymä saa jatkua tässä osoitteessa kunnes toisin ilmoitan. Alustavasti kun sovin että olisi vain elokuun loppuun. Mutta tarvitaan pidemmäksi aikaa.

AINAKIN jouluksi pitää päästä takaisin omaan kotiin. ■