kassa.jpg

NYT ollaan vähän yli viikko oltu kassalla. Siihen oli helppo solahtaa kun kassajärjestelmä on tuttu entuudestaan eli ei tarvinnut alkaa opettelemaan paljoakaan uutta sen suhteen. Hommat alkoivat iltavuorolla joten sekin oli ihan mukava aloitus, sai rauhassa aamulla vielä skitsoilla. Mutta eipä siihen sitten ollutkaan aihetta. Muutama päivä sitten vuorot vaihtuivat aamuvuoroiksi, eka aamu oli hieman kankea kun unet jäivät vähän vähiin iltavuoron jälkeen. Mutta kyllä siinä aamulla heräsi kun pienessä tihkusateessa tallusteli töihin.

MUKAVAA vaihtelua tämä on ollut. Taittohommat ovat enimmäkseen yksinäistä puurtamista, joskus käy niin että asiakasta ei näe lainkaan vaan kaikki tapahtuu vain sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Nyt näkee ihmisiä päivässä enemmän kuin ennen viikossa. Mutta mukavaa on ollut, ja pienoinen kiire pitää virkeänä.

SÄHKÖPOSTIIN oli paukahtanut taitettavaksi haitarimallinen esite. Vaikka aamuvurosta kuta kuinkin ajoissa pääseekin pois niin ei heti jaksa ryhtyä uuteen hommaan vaan pitää saada hetki olla istuallaankin ja lepuuttaa jalkojaan. Niinpä ajattelin uhrata lauantaista osan ja tekaista sen esitteen. Saavat sitten alkuviikosta ihmetellä ja ilmoittaa tarvittavat korjaukset jos sellaisia siinä huomaavat. Onneksi on tuttu asiakas niin tämän pystyy ongelmitta hoitamaan ihan näkemättä ja pitämättä palaveria.

NYT ei tarvitse öitä kuluttaa elokuvien katseluun ja pitää mennä ajoissa nukkumaan, varsinkin silloin kun on aamuvuoro. Aiemmin saattoi nukkua pari tuntia pidempään mutta pitää herätä jo aiemmin, ja meneehän tässä vielä vähän aikaa ennenkuin tottuu tähän rytmiin. Mutta en valita :)

SÄÄN suhteen ei ole muutoksia ollut. Viikon toistaiseksi ainoa aurinkopäivä oli maanantain jollon piti mennä iltavuoroon, joten silloin ehti edes hieman nauttia auringosta. Muuten onkin ollut tasaisen harmaata ja tihkusadetta, lämpötilatkin kivasti plussan puolella. Yhden ennusteen mukaan parin viikon päästä tulisi lumi joka sitten pysyisi maassa vähän pidemmän aikaa. Mun puolesta voisi jättää tulematta. Parasta olisi pikku pakkanen (< -5 astetta). Nyt askarruttaa alkavatko sipulit itämään jos nämä lauhat jatkuvat pitkään. Vähän pitäisi pakastaa ettei sitä tapahtuisi.

YHDEN jakson DC's Legends of Tomorrow -sarjasta ajattelin vielä katsoa, sitä kun on tullut pari jaksoa lisää. Sen jälkeen peiton alle ja aamulla reippaana sumuun ja sateeseen ja sitä kautta kassalle. ■