Olipahan taas harmaa ja sateinen päivä. Ja smanalaisena näyttää ajtkuvan pääsiäiselle tämänhetkisen ennusteen mukaan. Onneksi valoa toi tietoisuus siitä, että vain yksi koulupäivä huhtikuun loppupuolella, ja sitten se on ohi. Onhan niitä ihan tarpeeksi ollutkin.

Huominen vapaata ja keskiviikkonakin vasta iltavuoroon. Huomenna voisi ainakin kunnostautua pyykkirintamalla ja miksei pyöräyttää imuriakin lattialla, niin ensi viikolla siivoaminen ei veisi niin paljon aikaa. Ensi viikko kun kuluu lomaillessa. Minnekään en tosin ole nyt lähdössä, kunhan pyörin kotinurkissa.

Loman jälkeen pitäisi aloittaa uuden työntekijän perehdyttäminen. Toistaiseksi ei en tiedä mitään hänestä, koulutustaustastaan tai työkokemuksestaan. Joka tapauksessa perehdyttäminen pitää tehdä melkoisen nopeasti, sillä vapun jälkeen alkaa melkoisen lomavoittoinen kaksi kuukautta. Täytyy vain toivoa että kaveri on työhaluinen ja suht' nopea oppimaan niin jää osasto (toivon mukaan) hyviin käsiin.

Ensi viikolla pitäsi muistaa varata aika parturiinkin, onhan edellisestä käynnistä jo jonkin verran aikaa. Parta saa olla kasvaa vielä toistaiseksi, ajan sen pois viimeistä työpäivää edeltävänä iltana niin on viimeisen työpäivän siloposkena :)

Pitkästä aikaa tuli lukaistua postin mainoksetkin. Nyt olis tarjouksessa fillari jollaisen haluan. Pitäis vaan varmistaa että onko tuotetta myymälässä etten turhaan lähde Matkukseen asti. Tähän liittyen pelkästään nauratti IS:n tämänpäiväinen uutinen:

 

Facebookissa protestiryhmässä vaaditaan Postinen-mainoskuoren tekstejä suomen lisäksi myös ruotsiksi.
Suomenruotsalaisia kuohuttaneeseen asiaan otti kantaa tänään jo oikeusministeri Anna-Maja Henrikssokin (r), joka vaatii Postia palvelemaan asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä. Posti lupaa muutosta Postinen-kuoren teksteihin huhtikuun aikana. 

Suomenruotsalaisia suututtaneet tapahtumat alkoivat hiljattain, kun Posti alkoi jakaa mainospostia koteihinPostinen-kuoressa, jonka tekstit ovat vain suomeksi. 

Kuoressa on osoitteettomien mainosten lisäksi myös tietoa postipalveluista ja niiden käyttämisestä. 

Facebookiin perustettiin pian protestiryhmä, joka kehottaa palauttamaan yksikieliset Postinen-pussit takaisin Postille. Ryhmä vaati Suomen perustuslain nojalla Postia palvelemaan asiakkaita myös ruotsiksi. Ryhmän masinoimaan protestiin oli maanantai-iltapäivään mennessä ilmoittautunut noin 1 900 henkeä. 

 

Onpahan murheet. Joka asiasta pitää on olla vinkumassa.