lehdet.jpg

AAMUN ja pitkälle iltapäivään taivas oli harmaa. Lämmintä oli kuitenkin parhaimmillaan melkein 20 astetta, ja kuinka lämmin olisikaan ollut jos aurinko olisi koko päivän paistanut. Alkuillasta aurinko tuli esiin mutta ei se enää siinä vaiheessa paljon pystynyt lämpötilaa kohottamaan.

KUMMASTELIN kun iltavuoroon merkittyjä kavereita ei näkynytkään heidän vuoronsa alkaessa ja loppujen lopuksi kävi niin että esimieheni joutui jäämään mun kanssa hoitamaan iltavuoron. Sen verran oli vilskettä että yksin olisi saattanut olla vaikeuksia hoitaa kaikki asiakkaat. Huomenna toivottavasti on enemmän kun iltavuoroon on merkitty eri henkilöt kuin tänään.

TEKAISIN illalla piirustukset aitatolpista jos torstaina sinne metallifirmaan jaksan mennä. Ja yhden elokuvankin katsoin Netflixistä mutta se ei kovin kummoinen ollut, hieman sekava juoneltaan mutta tulipahan katsottua.

ENNUSTEEN mukaan huomenna olisi useamman asteen lämpimämpää kuin tänään. Voipi tulla lämmin kävellessä. Tänään oli huppari päällä kun töihin läksin mutta ilmankin olisin tarjennut. Huomenna jos aurinko paistaa niin huppari saa jäädä kotiin. 

JOS tässä muutaman päivän taas oikein kunnolla lämmittää niin viimeistään torstaina pitää käydä kukkapenkeillä kasteluletkun kanssa. Rinnepenkissä kun alkavat myöhäiset kukkijat vasta kukkia, joten pitää varmistaa että saavat vettä sen verran että jaksavat kukat avata.

PUOLISON kanssa puhuttiin josko sunnuntaina käytäisiin kahvilla kun kummallakaan ei ole vapaata viikonloppua, ja ensi viikollakaan ei vapaata aikaisintaan kuin viikonloppuna. Tällä viikolla pitäisi tulla syyskuun työvuoroja mutta vielä niitä ei ole julkistettu. Toivottavasti mulla ei nyt kuitenkaan ole kolmatta viikonloppua peräkkäin. Toisaalta ei siinä kovin paljon ole vaihtoehtoja, joko minä, tulevan lauantain työpari tai esimies. Mutta eiköhän tämän viikon loppuun mennessä ole vuorot selvillä.

HUOMENNA pitää kiertää kirjaston kautta töihin. Kaksi kirjaa pitää palauttaa, eräpäivä oli tänään mutta toinen pitää lukea loppuun tänä iltana. Huomenna kun on iltavuoro niin voin lukea sen tänään, niin ei ehdi sakkomaksut nousemaan kovin korkeiksi. ■