old-old-suitcase-found-in-the-loft-15448

 

Kapsäkki on nyt pakattu. Piti varmuuden vuoksi laittaa sekä lämpimämpään että viileämpään keliin sopivia vaatteita. Itse matkakohteessa onkin sitten haalareita ja muita vanhoja rytkyjä joita voi hommia tehdessä pitää. Lämmikkeeksi piti pakata myös pullo konjakkia, huomenna kuitenkaan ei muuta juuri tehdä kuin saunotaan ja setutaan aloillemme ja kuullaan mitä tekemistä siellä on. Sen tiedän että ainakin yksi vanha vaja siellä pitää purkaa, joten pääsee riehumaan kunnolla :) Tämä on juuri sellainen reissu josta itse pidän, ei tarvitse olla jouten vaan pääsee tekemään jotakin. Ja kyllä nyt matkaan lähtevä jengi on samanlaista, saataneen helposti viikossa aikaiseksi kaikki se, mitä pitääkin.


Kone on hyrissyt aamun jälkeen ongelmitta, mutta varuiksi ajoitin levyntarkastuksen ja virheenkorjauksen huomisaamun käynnistyksen yhteyteen. Ehdin kokeilla koneen käynnistymistä ennen lähtöä, kun vasta puolen päivän jälkeen auto kurvaa pihaan ja ajoissa kuitenkin herään laittamaan kämpän siihen malliin että viikon olen poissa. Eli lähinnä kaikki roskat ulos, jääkaappi tyhjäksi (no jää sinne kaksi kuoharipulloa) ja kukille vettä. Onneksi ei ole paahtohelle niin pärjäävät kyllä viikon ongelmitta.


En ota kumpaakaan konetta matkaan mukaan, kännykkä riittää, sillä saan kuvat ja päivitykset FB:iin silloin kun tarvitsee. Nyt vielä Hercule Poirot töllöstä ja sitten Murdoch Areenasta ja päivä alkaa olla pulkassa. Niiden jälkeen kirjan kanssa punkkaan ja sitä myöten unten maille.

Näihin tunnelmiin.■