sun.jpg

KUN herätessä aurinko paistoi siniseltä taivaalta, oli pakko päästä päivällä ulos. Niinpä kiireettömän aamupalan ja jätesäkkisuihkun jälkeen hyppäsin bussiin ja ajelin lähemmäksi keskustaa. Reppuun varasin kokoontaitettavan istuintyynyn. Hain R-kioskilta kahvin ja sitten istumaan penkille ja katselemaan kaupungin vilinää. Ei takapuoli palellut kun oli oma istuintyyny mukana. Menihän siitä tuttuja ohi, ja tuli vaihdeltua kuulumisia. Yksi tuttu haki meille kahvit ja rupateltiin hieman pidempään kun ei kiirettä minnekään ollut. Kaupassa en käynyt kun mitään tänään ei tarvinnut hankkia. Huomenna taas hakemaan lähinnä appelsiineja, ehkä muutama omena ja päärynäkin.

OLI mukava tulla kotiin kun tiesi että ei tarvitse murehtia ruuanlaittoa, vaan sen kun ottaa jääkaapista ja lämmittää. Ja olihan se hyvää. Broilerin marinadi oli saanut riisin maustumaan entistä paremmalta. Hillitsin taas itseni ja söin vain yhden leikkeen. Toinenkin olisi ehkä mennyt. Jälkiruuaksi tosi vahvat kahvit, ja siinä hokasin että olisinhan mä voinut edes laskiaispullan käydä hakemassa. Jos huomenna viitsisin käydä konditoriasta jonkun pienen makean hakea jälkiruuaksi. Tahtoo tuo pullapuoli olla sellaista että harvemmin tulee ostettua. Joskus on kuitenkin hyvä hemmotella itseään.

TELKUSTA näyttäisi tulevan Terminator-sarjan viimeinen, joten jotakin katsottavaakin. Tätä en olekaan tainnut nähdä kuin kerran, kävin Tampereella katsomassa. Nyt voi siis katsoa toisen kerran, varsinkin kun ei elokuvasta oikeasti muista mitään. Sen jälkeen tulisi vielä useampi jakso Criminal Minds -sarjaa. Voi kai niitä katsella, jos vaikka alkaisi nukuttamaan jossakin vaiheessa. Jos seuraavaksi chattaisi tietotekniikka-chatissa niin pysyisi pois pahanteosta :) Huomenna taas arkeen haavahoitoineen sun muineen pikku askareineen. ■