suihku.jpg

AIVAN alkuun pahoittelut, jos edellisen postaukseni otsikko aiheutti mielikuvan kuvauksesta kiihkeästä lemmenyöstä. Niitä nyt ei toistaiseksi ole tänne tulossa :)

TÄNÄÄN oli taas haavahoito, ja juteltuani hoitajan kanssa sain luvan käydä suihkussa aina hoitopäivinä ilman jätesäkkiä jalassa. Kunhan vain suihkun ja ilmakylpyjen jälkeen laitan harsotaitoksen varpaan suojaksi ennen kuin lähden haavahoitoon. Jotain positiivista siis. Ottaessaan pois varpaan suojana ollutta vaahtomuovia, kysyi hoitaja oliko se laitettu sairaalassa? Olihan se. Ja väärinpäin. Tiivis muovipinta haavaa vasten vaikka sen pitää olla ulkopuolella. Sanoin että mainitsen asiasta kun menen seuraavan kerran sairaalan puolella käymään. 

KÄYNTIKORTIT on hyväksytty. Tilaaja oli työmatkalla torstain-perjantain, joten siksi vastaus viipyi. Itse olin taas kotona sen verran myöhään että paino oli jo sulkenut ovensa. Pitää soittaa aamulla ja varmistaa montako korttia yhteen laatikkoon menee, niin että osaan tilata sitä yleiskorttia oikean määrän laatikoita.

EN viitsinyt vielä tänään kysellä niistä valokuvista, josko tuolla viikon loppupuolella. Olisihan se mukava saada sitäkin projektia eteenpäin. Ja mielellään valmiiksi. ■