winter.jpg

Yön satelikin sitten taas lunta, melkoisen märkää sellaista, Välillä kävi ihan vesisateen puolella, ja aamuksikin riitti pientä lumisadetta. Ulos lähtiessä kuitenkin malttoi lakata, niin että ei tarvinnut sateessa rämpiä. Melkoisen märkää tuo lumi nyt. Nythän sen pitäisi pikkuhiljaa alkaa kääntymään pakkasen puolelle. Ainakin taivas alkaa jo kirkastumaan ja aurinkokin näyttäytyy.

Kaupasta lähti mukaan porkkanoita, jauhelihaa ja sipulia. Eilisiltana laitoin herneet likoamaan ja nyt porisee liedellä hernekeitto. Menihän sinne yksi valkosipulin, ja alussa keittiössä ei oikeastaan tuoksunutkaan muu kuin se. Nyt kun se alkaa kypsymään niin tulee enemmän tuoksuja. 

Pitäisi käyttää imuria huushollin nurkissa mutta ei ole oikein sellaista inspiraatiota. Ehtiihän tuota huomennakin tai vaikka ensi viikolla joku ilta. Kunhan nyt tässä lähipäivinä. Ensi viikolla pitäisi kuulua siitä eräästä kirjoittajasta jotakin. Ajattelin tehdä tulevat tekstikorjaukset/lisäykset ennenkuin laitan ainuttakaan kuvaa, niin pääsee helpommalla. Ja sähköpostiin tuli tiedustelu, olisiko aikaa taittaa viisi julkaisua, joista ensimmäinen tulisi tämän kuun lopussa. AInahan sen verran aikaa on. Ja pitäisi muistaa laittaa laskutiedustelu erääseen firmaan, näyttää siltä että kaikki materiaali sinne on nyt tehty joten voisi vaikka laskuttaa.

Nyt kun ei oikein voi päiväuniakaan ottaa kun keitto on liedellä, ajattelin katsastaa The Last Witch Hunter -leffan. Eipähän tuota pahemmin ole haukuttu. ■

witch.jpg