rosevd.jpg

EILISAAMUNA oli mukava tallustella töihin kun ei ollut kuin 13 astetta lämmintä. Sai kävellä ihan mukavan reippaasti kun ei tullut hiki heti ensi metreillä. Eikä iltapäivälläkään lähellekään kahtakymmentä noussut, joten yhtä mukava oli kotiinpäinkin vaeltaa.

TÄNÄ aamuna taivaalta tuli vettä ihan kunnolla. Tänään vaihdoin iltavuoroon, joten aamupäivä meni katsellessa loppuisiko sade vai pitääkö mennä bussilla. Puolen päivän jälkeen sade loppui joten tiesin pääseväni fillarilla töihin. Sääennusteen mukaan koko päivän piti sadella mutta onneksi ei. Iltavuoroihin on mukavampi mennä pyörällä kun on sitten kotona aikaisemmin. Eikä se illallakaan satanut. Päivällä oiti laittaa huppari päälle kun lähdin töihin, sen verran tuuleksi ja oli kolean oloista mutta illalla kun pyöräilin niin tuntui välillä että se huppari oli liikaa.

HUOMENNAKIN taas iltavuoro ja fillarilla mennään. Huomisaamuna onkin jalkahoitaja ennen töihin menoa, ja kun sieltä päästessä on vielä reilusti aikaa ennenkuin pitää suunnata töihin niin ajattelin käväistä passikuvassa. Pitää uusia henkil-kortti, passikin vanhenee mutta sitä en juuri nbyt lähitulevaisuudessa tarvitse joten sen jätän vielä uusimatta. 

LAUANTAINA on tietty aamuvuoro kun pitää mennä avaamaan kauppa. Kyllä mä lauantainakin varmaan fillarilla menen, niin ei tarvitse lähteä niin aikaisin liikkeelle, varsinkin kun lepoaika jää taas vaihteeksi vähän vähemmälle. 

PIHAN remontti näyttää etenevän ihan mukavaa vauhtia, siellä on uusi roskakatos kohta harjassa ja uudet sadevesiviemäritkin näyttävät vedetyn paikoilleen. Jos hyvin käy niin heinäkuun loppupuolella pääsee jo kulkemaan etuovistakin. Mitään siitä huhutusta kaukolämpöputken uusimisesta ei vielä ole kuulunut mutta ehtiihän ne vielä senkin tehdä.

TÄNÄÄNKÄN ei tarvinnut kukkapenkkejä kastella kun yön/aamupäivän sade kasteli ne mun puolesta. Voi olla että vasta lauantaina on mentävä seuraavan kerran sinne penkeille kasteluletkun kanssa heilumaan. Varsinkin jos viikonloppuna on kuumempaa kuten ennustettu on. ■