disk.jpg

EILISILTANA kun olin saanut toisen kirjan aineiston pilveen ja toisesta korjatut sivut sähköpostiin, ajattelin poistaa näiden työkansioista väliaikaisia tiedostoja. Yllätys olikin melkoinen kun klikattuani erästä tiedostoa tuli virheilmoitus eikä tiedoston poistaminen onnistunut. Kokeilin toisella väliaikaisella tiedostolla eikä snekään kanssa onnistunut. Ajattelin että uudelleenkäynnistys voisi auttaa.

UUDELLEENKÄYNNISTYKSEN jälkeen kone oli H-I-D-A-S. Kesti låhes ikuisuuden saada edes oma tietokone auki. Selvä merkki: jotain on vialla. Taas uusi käynnistys ja levynkorjaustoiminto käyttöön. Ilmoittihan tuo että jotakin on vialla levyllä ja yrittävänsä korjata sen. Kello oli jo sen verran että päätin jättää koneen tekemään mitä tekee. Heräsin yöllä vessassakäyntiin ja päätin kurkata konetta. Olikin tehnyt korjaukset ja pyysi käynnistämään klikkaamalla "Valmis". No ei muuta kuin klikkaamaan ja WIndows käynnistyikin. Seuraava vaihe oli laittaa asemanvirheentarkastus päälle käynnistyksen yhteydessä. Käynnistin koneen uudelleen ja CHKDSK alkoi tutkia levyä ja mä painuin takaisin punkkaan. Aamulla herätessä tutki ja korjaili edelleen. Aamupalaa laittaessa kuului sitten Windowsin käynnistysääni ja kirjautumisikkuna tuli esiin. Sormet täristen ja pelko perseessä kirjauduin sisään. Ja kone toimi! Ensimmäinen tehtävä oli laittaa pienempi ulkoinen levy kiinni ja kopioida sinne tällä hetkellä tärkeimmät työtiedostot. Onnistui. Sitten kokeilin poistaa niitä tiedostoja joiden poistaminen ei eilen onnistunut. Lähtivät mukisematta roskakoriin. Jonkinasteisesti on ainakin levyntiedostojärjestelmää ja tiedostoja saatu korjattua. Mieleen tuli aamulla josko vetäisi koko levyn sileäksi ja asentaisi Windowsin kokonaan uudelleen. Olisipahan taas jonkun toimivampi järjestelmä. Kauhistuttaa vain sen jälkeinen ohjelmien asennusrumba. Niitä kun ei ole yksi tai kaksi vaan paljon paljon enemmän. Ainakaan ihan vielä en siihen ryhdy. Toisaalta kone pitäisi käyttää huollossa BIOSin pariston vaihdossa kun itsellä ei juotinta ole, niin voisi samalla kertaa jättää uudelleenasennuksen siellä tehtäväksi.

ILLALLA piti kuitenkin varmuuden vuoksi kaivaa esille vanha XP-kone sillä aikaa kun levynkorjaus oli toisessa meneillään ja tarkastaa oliko siinä ID. Olihan siinä. Käynnistykin. Tsekkasin asetukset ja siellä oli ollutkaan ainuttakaan asetusta PDF:ksi viemistä varten.Onneksi sain ne W10-koneesta tallennettua tikulle. Ensin kokeilin avata ulkoisella levyllä olevan työtiedoston, ja siinä vaiheessa tuli herja puuttuvasta Sharedcontent.rpln-palikasta. Onneksi kiinni olevalla levyllä oli ID-asennustiedostot joten sain palikan paikoilleen ja sitä myöten työtiedostokin aukesi. Ja samalla tempulla löytyivät kaikki PDF:n tekemiseen tarvittavat asetukset. Tosin työtiedosto ei ollut viimeisin, mutta oli työstettävissä vanhemmalla koneellakin.

TÄMÄN päivän tärkein agenda oli laittaa arkistolevy kiinni tuohon vanhaan XP-koneeseen ja tutkia sen sisältöä. Olihan siellä vaikka mitä, joitakin duuneja tuplasti tallennettuna, 10 vuotta vanhoja nettisivuja (hauska katsoa miten ovat vuosien saatossa muuttuneet, valokuvia siellä sun täällä jne). Kaikki vanhat duunit joille ei enää ole käyttöä lensivät roskakoriin. Samoin tein kansiot jokaiselle asialla, ja vielä niin että samoihin asioihin liittyvillä tiedostoilla oli sama-alkuinen tiedostonimi. Nyt on helpompaa kun osaa etsiä työhön liittyvät valokuvat omasta kansiostaan eikä etsi niitä vain kansiosta Valokuvat.  Musiikkiakin oli lähes 4 Gt MP3-muodossa, kaikki lensivät itkemättä roskiin. Kaiken musiikin kuulee jo netistä, ei niitä tarvinnut säilytellä. Koko päivä siihen meni kun sen verran kaikenlaista oli ja kaikki piti käydä läpi. Seuraava vaihe on siirtää työkoneelta tarpeelliset tiedostot arkistolevylle, ja editoitavat tiedostot tuolle pienemmälle siirrettävälle. Ja siivota koneelta kaikki ylimääräinen pois. 

JOTAKIN hyötyä siitä levyn korjauksesta oli: kone toimii nopeammin ja USB-porttiin liitettävät laitteetkin löytyvät heti eivätkä odottelun jälkeen. Ehkä vielä ei tarvitse olla huoltoon ryntäämässä.


one.jpg

TÄMÄ kusetus saa yhä hurjempia muotoja: maksaisitko 225 500 euroa saamatta vastineeksi oikeasti yhtään mitään? (Sisältää 4 SuperSplittiä eli yhteensä 8 splittiä. [Kummallista kyllä kun tuolla kolikkojen määrä tuplataan niin niiden arvo kasvaa. Oikeasti splittaus tarkoittaa käytännössä (osakekannan) jakamista uudelleen. (Osakkeiden) lukumäärä muuttuu suuremmaksi ja vanhojen (osakkeiden) tilalle tulevat uudet (osakkeet), esimerkiksi yhden vanhan tilalle 3 uutta. Splittaukseen ei liity esimerkiksi osakepääoman korottamista. Splittauksen jälkeen esimerkissä (osakkeen) uusi arvo on 1/3 alkuperäisestä. OneCoinissa sen sijaan kolikon arvo tuplaantuu.]) Tai saahan tuossa OneCoin-kolikkoja joilla tosin ei tee mitään. Vahvistamattomien huhujen mukaan Englannissa ravintola/pubi kelpuuttaa OC:t maksuvälineeksi kurssiila 10 OC = 0.01£. Huima kurssi tuolla leikkirahalla! Eikä ole muuten sekään kaveri joka tuota "tulevaisuuden maksuvälinettä" esitteli ja liittymistä tyrkytti näyttäytynyt. Lieneekö tajunnut työntäneensä kätensä kyynärpäätä myöten sontaan?

OneCoin cannot still be used as a payment method as it is still not in public.
Once the currency is available in public, it will be officially announced to all our members.

Currently, the merchants can create their own mobile app but this does not mean that the coins are used as a payment method for the goods/ services they offer. The Merchants OneCoin-accepting platform is currently under development. Once completed, specific terms and conditions for the merchants to join will be available.

All other useful information about the Mobile App Builder is explained in the Tutorial videos, so please make sure you watch all of them. They are easily accessed from your backoffice -> Merchants MAB.

Please do not hesitate to contact us, if further information is required.

Thank you for choosing The OneCoin Concept.

Best Regards,
The OneCoin Support Team