typo.jpg

EILISILTANA asettauduin katsomaan American Horror Storya. Ainakin puoleen väliin mitä ilmeisemmin pysyin hereillä, mutta sitten yht'äkkiä hätkähdin hereille. Telkussa tuli jokin talkshow, ja hetken aikaa luulin sen kuuluvan AHS:yyn. Eipä kuulunut. Oli siis aika sammuttaa telkku ja valot, ja painua punkan puolelle. Sielläkin taisin nukahtaa melkein saman tien kun pääni sain tyynyyn.

AAMULLA aurinko värjäsi taivaanrannan punaiseksi, ja juuri juuri oli nollan alapuolella lämpömittarissa. Tuntui melkoisen raikkaalta pitkästä aikaa kun käväisin pihalla huutamassa huomenet naapureille. Nyt kai se on pakko uskoa että shortsit joutavat odottamaan ensi kesää. Eikä ihan t-paita&kauluspaita-yhdistelmällä enää ulkona mennä.

PÄIVÄLLÄ otin työn alle sen uudemman kirjan aineiston, kun tiesin että saan sen kuitenkin valmiiksi tämän päivän aikana. Ja niinhän siinä kävi että valmista tuli. Yksi pikku nippelitieto piti pyytää, mutta senkin sain melkein heti sähköpostiin, joten ei siitäkään jäänyt kiinni valmistuminen. Laitoin nähtäväksi, ja jos löytyy virheitä ilmoittamaan niistä, muutoin vain ilmoitus OK, jolloin voin laittaa laskun liikkeelle.

HUOMENNA on sitten aika käydä tuon isomman homman kimppuun. Korjauksia on kolmelta eri ihmiseltä, ja valtaosin samoja kaikilla (eli lähinnä kirotusvireitä). Palaverissa mainitsin että em. virheiden korjauksen jätin, koska tiesin että siellä tulee olemaan muutoksia, ja mun on helpompi tehdä korjaukset ja muutokset yhdellä kertaa, kun sivunumerot eivät muutu (uudet kuvat lisään vasta kun kaikki tekstikorjaukset on tehty).

PERJANTAIN iltapäivään/alkuiltaan pitäisi saada kirjan korjaukset valmiiksi, kun yksi tekijöistä lähtee reissuun ja haluaisi ottaa sen matkalukemiseksi, ja etsiä viime hetken virheitä. Saapa nähdä joko huomenissa tulee TeVi:stä mulle postia, tai viimeistään perjantaiaamuksi. Samoin pitäisi tulla työryhmältä tieto kannesta. Jos ei tule niin vedos lähtee liikkeelle ilman kansia. Kaikkein helpointa tietysti olisi, jos nyt hyväksyisivät sen kannen mitä ehdotin keskustelun päätteeksi.

SAMOIN huomenissa pitänee käydä kaupassa, kun alkaa tuo jääkaappi olla tyhjemmän puoleinen. Tänään ei sen kummemmin tarvinnut vielä sinne mitään hakea, kun ruoka oli valmiina ja puutetta ei muustakaan ollut - aamuksi on vielä kahvin kanssa jotain, ja smoothien aineetkin löytyvät. Helpompi murehtia huomenna mitä syödä. ■