lamp-1482346.jpg

Perjantaina lähtiessäni viikonlopun viettoon en osannut arvata miksi minut kutsuttiin. Illalla otettiin hiukan olutta, kokkailtiin ja juteltiin niitä näitä. Lauantaina sitten syy selvisi: kattolamppu odotti asennusta. Vaati sekä liitäntäjohdon että ripustusmekanismin lyhennystä, joita itse eivät halunneet tehdä kun eivät olleet varmoja onnistumisesta, eivätkä mielellään sähköasennuksia tee. Onnistuihan se, kun noita on ennenkin tehty.

Kun lamppu oli katossa kaivettiin esiin kasa pahvipakkauksia joista paljastui seuraava projekti: olohuoneen uuden hyllykön kokoaminen. Olisivat kuulemma saaneet itsekin tehtyä, mutta "kun sulta se sujuu paljon nopeammin". No ei muuta osia lajittelemaan ja kokoamispuuhiin. Onhan noita tullut aika paljon koottua ja ihan mukavaa puuhaa se on. Ja asennusoluttakin oli tarjolla :)

Perjantain sade hävisi jonnekin yön aikana ja niin illemmalla istuttiin pihalla ja laitettiin grilli tulille. Mukava oli istua kun ei ollut kuuma ja alkoi jo pimetä. Pitkälle yli keskiyön meni pihalla istuessa ja muutama muukin vieras tuli paikalle. Tai tuttujahan ne olivat. Kylläpä tuli taas naurettua siihen malliin että elinaikaa tuli vuosikymmeniä lisää :)

Tänään taas iltapäivällä yksi palaveri, mennee läpi alle tunnin, ehkä jopa nopeamminkin. Huomenna päiväsellä toinen; sitä varten pitäisi lajitella ja läjitellä kasa paperia niin että ei tarvitse itse palaverissa alkaa etsimään jotain tiettyä paperia. Mutta onhan tässä aikaa aamuun asti, kunhan palaverista pääsen.