puu.jpg

AAMU oli harmaa, mutta lämmin, jo melkein viisi astetta plussan puolella. Yölläkin oli ollut plussan puolella, ja lumi oli saanut kyytiä. Paikka paikoin ojanpohjilla vielä näkyy mutta valtaosin on kaikonnut. Ja päivän mittaan lämpötila kohosi jopa yli kuuden plusasteen. Ja melkoisen leutoa on luvattu aina joulukuun alkuun asti. kelpaa mulle.

TÄLLE päivälle en mitään ihmeempää suunnitellut, kun sapuskakin oli valmiina. Niinpä lähdin vaeltelemaan kiirettä vailla sen kummempaa päämäärää. Kiertelin vähän siellä sun täällä mutta en edes poikennut missään kaupassa. R-kioskilta kävin matkalla kahvin ostamassa, kun nyt tarkeni oikein hyvin juoda sen kaikessa rauhassa ulkona. Olisihan kotiin tultua voinut tietysti ryhtyä siivoamaan mutta eihän sitä nyt pyhäpäivänä :) Ehtiihän tuota ensi viikollakin, kai.

HUOMENNA pitää käydä viemässä pari pakettia postiin ennenkuin alan ihmetellä sitä viimeksi tulleen kirjan aineistoa. Kaikki muu siihen on tullutkin, vain ISBN-numero puuttuu. Tosin sen puuttuminen ei estä taiton aloittamista, sen kun ehdin lisätä ihan lopuksikin. 

KAAVAILUT sen postuumisti ilmestyvän kirjan taiton aloittamisesta jäivät nyt sikseen kun tuli tämä kirja. Päivällä pähkäilin että kyllä mä taidan tehdä sen osissa ja tekaista nettiin sivun josta voi aina käydä uusimman osan hakemassa oikolukua varten. Yhden 400-sivuisen kirjan kanssa tein samoin, kun oli niin monia kirjoittajia ja monia lukuja, että oli helpompaa laittaa osat nettiin, ja viereen indikaattori missä vaiheessa mikin osa on. Olihan se mukavaa kun pikkuhiljaa alkoi olla OK-merkkejä lukujen kohdalla. Ja lopulta kaikkien.

TAIDAN katsastaa löytyisikö joku elokuva illan lopuksi ja sitten kirjan kanssa hetkeksi pitkälleen ennenkuin se sinipukuinen hiippari tulee taas nurkkiin hiipimään ja viskoo päälle ties mitä. ■